Pekne chalani! Zavidim to pocko! Ja som si dal dnes len 30km a par fajn kopcekov. Ale este by to chcelo trochu slnka.... copyrightlh4.googleusercontent.com lh4.googleusercontent.com
Tiež sme len tak poobede vybehli. Zjazd z Bergského kopečka nám pred Edelstálom skrížili záveje. Vietor fučal ako besný, tak sme ten výjazd skrátili na nejakých 35 km.
vcera 58km...vo vetriku s priemerkou skoro 30km/h...ale nejako sa mi nechcelo makat...len som tak jazdil
dnes 48km s priemerkou 33km/h v slusnom protivetre..ale boli sme styria takze sme sa pekne striedali na s*****
tebe mozno ale nie kazdy najazdi rocne 20000km ako ty na dlhsie vyjazdy sa mi v tomto pocasi ist nechce a za druhe este mam odpalene litka zo stvrtkovej posilky...takze tieto dva vyjazdy som len tak vykrucal
ja mam zatial 600km za tento rok...a tento tyzden to pojde hore prazdniny treba vyuzit...doobeda bajk poobede v cyklooobchode ale stale neplanujem tento tyzden dlhsie ako 1,5-2 hodinovy treningy
Ešteže máme pri Bratislave to Rakúsko. Na naše okresky nepáchnem do leta to bude asi doba, kedy opravia aspoň diery. Dnes 78 km z toho 54 km v Rakúsku, keďže to mám na hranicu a späť cez mesto cca 24 km, ktoré nejako pretrpím.
Bol som cez vikend u nasich pri Topolcanoch - tam kde nejazdia nakladiaky su cesty aj po zime super, skoro ziadna diera ... ale smer Prievidza, kam ziadna dialnica nevedie a je to tam nakladiak za nakladiakom cista nocna mora ... takze to bude asi podobne vsade, ak je blizko nejaky hlavny tah co by pohltil nakladiaky tak sa tam bikovat bude dat bez dier
Ešteže máme pri Bratislave to Rakúsko. Na naše okresky nepáchnem do leta to bude asi doba, kedy opravia aspoň diery. Dnes 78 km z toho 54 km v Rakúsku, keďže to mám na hranicu a späť cez mesto cca 24 km, ktoré nejako pretrpím.
Na Bajkalskej to uz opravuju .. pred 2 diery dali tu 3pasovu vystrazny vysoku tabulku a jednu dieru nastriekali fialovym sprejom
dnes skoro 90km, aj ked ten vietor , ale spokojnosť preveľká a od piatku ma bude ofúkavať "vetrík" od Neusiedler See , len som pozeral, že tam chýbajú kopce...
Keď som včera zbadal fotku od Pistuhttp://forum.mtbiker.sk/resources/image/119248, tak som musel kuknúť do toho Maďarska. Fakt je tam celkom v pohode cesta od Ždane až po prvú maďarskú dedinu + kopec cyklo značení. Ďalej som zatiaľ nešiel, takže k ceste z obrázku som neprišiel, ale niekedy nabudúce sa isto pozriem aj ďalej.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
pekné je to PINARELLO
vikino1 dnes toho bolo
Asi sa prestahujem do Kosic
dnes 48km s priemerkou 33km/h v slusnom protivetre..ale boli sme styria takze sme sa pekne striedali na s*****
Ten bol dobrý.
Ja len podpi***** tiež už nejazdím. Doteraz mám o 100 km viac ako minulý rok za január (a to bol môj najslabší mesiac).
Cez ten zavej sme sli v sobotu
Na Bajkalskej to uz opravuju .. pred 2 diery dali tu 3pasovu vystrazny vysoku tabulku a jednu dieru nastriekali fialovym sprejom
dnes na zaver tyzdna kopce smer Nova Bana, 117km a 28,1kmh priemerka ( a to sme uz stupanie z Topolcianok na Skycov vypustili )