Už som došiel aj ja domov. GPSko mi vyprdlo 110km, takze ano Iceman, naložil som si Ale aj jedla som si doma naložil potom:D Ešteže od PB sa vietor trošku obátil správnym smerom
AK by niekto niečo chcel zo suncycle, tak idem objednávať, do 140€ mi chýba ešte cca 25€ aby bolo poštovné zdarma, ak niekto niečo chce, nech napíše SS.
Roztrusili sme sa. V Hricove mi zacali chalani odchadzat, tak som si povedal ze nebudem babofka a dam to este cez Ovciarsky kopcek a Horky. O jednej som bol v ZA. Po vcerajsku ale tempo trochen moc na mna..
tak to tempo bolo slušne,, už v rajeckych som citil nohy po včerajšku... ešte ze som išiel len do toho rajca..hehe
Mno, tak v Hricove mi po 65 km ukazovalo AVG 26,8 km/h, co na mojom traktore nie je len tak. Potom som si z vlacika vystupil.. A hned rano som vedel, ze je zle, ked som videl borcovi na biku sliky.. )
Mno, tak v Hricove mi po 65 km ukazovalo AVG 26,8 km/h, co na mojom traktore nie je len tak. Potom som si z vlacika vystupil.. A hned rano som vedel, ze je zle, ked som videl borcovi na biku sliky.. )
ja dneska s kamošom len poslabších 30 km http://www.endomondo.com/workouts/163614828/5821085 začali sme po cestách ale od rajeckých sme vbehli do hory (ako je taká betónová stena pri odbočke do RT je chodník a po serpentínach nahor) kupodivu len pár úsekov bolo ťažko prechodných kôli snehu, no väčšina boli ideálne podmienky, vyšli sme až pri ihle v Poluvsí...musím povedať, že som fakt nečakal, že za týždeň ten sneh na južných svahoch komplet zlezie
assouvi, šlo sa strašne chaoticky "necesťácky" na ceste. Tesne za š*****u sa robili diery, mal si ich ignorovať a ísť dozadu po odstriedaní. Takže si ťahal zbytočne dlhé špice a odmakal si oveľa viac ako ten so slikami
iceman, snažil som sa to diplomaticky napísať, aby som nikoho neurazil, lebo to nieje cieľom kritiky, ale poučiť o nepísaných pravidlách cestnej cyklistiky.
Lubo. rýchlo sa nešlo, ale ako iceman napísal plašácky. Trhané tempo, niekto ťahal š***** až kým nevládal, niektorí zase robili pred sebou dieru a nechali striedať len dvoch troch pred sebou.
Veď ak niekto nevládze, okamžite na š***** odstrieda a stále sa len vezie. Alebo ide stále úplne na konci. A tak môže pohodlne jazdiť aj o dve triedy slabší cyklista za lepšími, ktorí si to na š***** poriadne prásknu
Ukazovanie výtlkov často neprenikalo až dozadu. Ísť na cesťáku tak mám kockaté kolesá.
Tak ja som dlhy cas nestihal a bol som rad, ze sa drzim, potom som sa rozbehol.. Som bol viac ako polku vyjazdu vzadu, tak som pocitil tie vytlky
aj som cakal, ze sa postupne dostanem dopredu (sak pri prestriedani normalne) a nedostal som sa, az kym som vsetkych sam nepredbehol.. nebol v tom system
EDIT: alebo bol system, ale len medzi tymi 3 vpredu
Nechcel som sa pred jazdou a počas nej hrať na trénera. Nemám chuť riešiť veci, ktoré by mal každý cyklista vedieť. "Našťastie" s partiou horákov jazdím len raz - dva krát za rok.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: Svižné stovečky na sleekoch sa točia dobre
tak to tempo bolo slušne,, už v rajeckych som citil nohy po včerajšku... ešte ze som išiel len do toho rajca..hehe
no tak sa mi zda ze sme isli s palicmi ,,
Lubo. rýchlo sa nešlo, ale ako iceman napísal plašácky.
Veď ak niekto nevládze, okamžite na š***** odstrieda a stále sa len vezie. Alebo ide stále úplne na konci. A tak môže pohodlne jazdiť aj o dve triedy slabší cyklista za lepšími, ktorí si to na š***** poriadne prásknu
Ukazovanie výtlkov často neprenikalo až dozadu. Ísť na cesťáku tak mám kockaté kolesá.
aj som cakal, ze sa postupne dostanem dopredu (sak pri prestriedani normalne) a nedostal som sa, az kym som vsetkych sam nepredbehol.. nebol v tom system
EDIT: alebo bol system, ale len medzi tymi 3 vpredu