kedze som kvoli inym konickom, priatelke a nedostatku kamaratov v mojom veku bez postpuberty predal po rokoch motorku tak som si zakupil bicykel.
Cestnu meridu za 530 euracov.
A velmi ma bavi, mam ju 4 dni a zatial som najazdil 250 km.
Vsetko po rovine.
Otazka na Vas skusenych bajkerof:
V pohode idem 23 km/hod a bavi ma to (40 - 60 km uplne v pohode).
Viem ze je to na cestak srandovna rychlost (predbiehaju ma trekingove bajky a kamarat s cestakom si mysli ze cuvam).
Mam sa snazit slapat 26-30 s vyplazenym jazykom aby som aj trochu pri bcyklovani sportoval?
Alebo mam este nejaky tyzden ficat tych mojich 40 - 60 km denne pri 23km/hod kde si to uzivam?
Chcem pri tom aj sportovat ale aby ma to neprestalo bavit. Je naozaj 23 tak srandovna rychlost?
posledný komentár: 4. 12. 2025 o 19:13
posledný komentár: 6. 5. 2025 o 0:14
Hmm a bolest ruk a ramien... tie ma skorej bolievali na biku (kde drzia vahu tela) ako pri behu
No prave po tom brachovom neslavnom zabehnuti Night run minuly september, co som spominal v predoslom komente, som sa na jednom vyjazde zastavil na kofolku a dal som sa do reci s istym postarsim panom, ktory bol tiez na bicykli. Aj sme potom dali spolu cestu domov a medzi recou spomenul, ze niekedy behaval nas kosicky MMM. Aktivne sportoval - bicykel, aj ine sporty. A ze tak mesiac pred MMM vzdy zacal s bezeckymi treningami. Vraj to potom vzdy zabehol, no nebolo maratonu, pocas ktoreho by si vduchu nenadaval, ze preco netrenoval viac.
Na bajku nemám problém prejsť akýkoľvek x hodinový maratón, no keď som sa po dlhom čase vybral behať, nohy ma začali bolieť snáď po dvoch kilometroch a spamätával som sa z toho ešte týždeň:-)
inac moj druhy beh o poznanie lepsie oproti prvemu
asi by som mal pridat v priprave, aby si ma nesundal na Devine
http://www.sports-tracker.com/#/workout/tomito/7u2dn9er8ptmv2pu
ta sak casu dost
inac to ten cooperov test to asi treba makat naplno cely cas ni? bo ja to beham zatial tak v norme v tempicku o ktorom si myslim ze to udrzim dlho
dnes som si dal 10km a vobec mi to neslo