Dlzka trasy: cca 4,5 km (od krcmy Tri zajace na Biely kriz - razcestie)
Pocet nastupanych metrov (v tomto pripade aj prevysenie): cca 325 metrov
Aby boli udaje aspon orientacne porovnatelne, tak treba uvadzat do tabulky vzdy tieto parametre:
datum
zena/muz
vek: do 25, 26-35, 36-45, 46-55, 55 a viac
hmotnost jazdca
typ bicykla: ziletka, MTB HF (hard full)
hmotnost bicykla (aj s flasou)
pouzite plaste vpredu/vzadu
dosiahnuty cas
Aktualna tabulka, ktoru moze editovat kazdy a doplnat tam svoje vysledky:
http://spreadsheets.google.com/ccc?key=0Aqbhi6P4HT_odEZydkdBMGxsa1c4QXZ6UGpUUVgzc0E&hl=en
Konecna tabulka s vysledkami za rok 2008:
Mapa startu:
(aby som pravdu povedal, tak najradsej by som mal tam hore nieco ako savepoint
takze savepoint tam a este jeden na pezinskej babe
Ked nieco natrenujem, tak si asi dam aj ja po 2 rokoch repete (vyskusam HT so slickami)
Za to moj bol .... no povedzme, ze velmi fukal vietor
Ked budem tahat matka vo voziku tak hodim cas .... myslim, ze sa budem blizit ku craobsovmu
Nemôžeš sa väčšmi mýliť...
Edit: po dnesku 19:19 takze zlepsenie osobaku
Po roku opat utok na osobak s novym bikom. Start som mal trocha pomalsi, ale v tazkych usekoch som makol a tak som sa zlepsil o 21s
Congrats
niekedy tam pojdem len za tymto cielom, snad by som to mohol stiahnut aspon o 45 sekund
rozmyslam, ze keby som na ziletku nahodil MTB kazetu, tak to mam snad za 18-19 minut
btw, stretol som cestou dost frirajderov co tadial tlacili bajk na start BK trailu. bol by som zvedavy ako davaju ten uphill na Piesok.
Jezus - ta tabulka stale funguje
toho sa prave bojim, lebo uz pekne davno som nebol u kardiologa, a teda neviem ci nemam nejaku skrytu vadu, alebo nejaku inu srdcovu chorobu. tepomer nemam
toho sa prave bojim, lebo uz pekne davno som nebol u kardiologa, a teda neviem ci nemam nejaku skrytu vadu, alebo nejaku inu srdcovu chorobu. tepomer nemam
Mne sa nieco podobne stavalo v zime, ked som tvrde treningy isiel len sporadicky. Ked ale jazdim pravidelne tvrde treningy, tak je to relativne v pohode aj ked slapem blizko maxima. Toho kardiologa ale urcite odporucujem, mozno dostanes na 24h Holtera a mozno aj zatazovy test preplacany poistovnou