Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
skvele pocasie teplucko 10st.. pohodove tempo do zaskova a komjatnej, cez brestovu starou cestou dolu na DK... 30,3km/1h45/540m
Mohol by si dať mapku (popis) tejto trasy? Alebo poradiť najlepší prechod z Komjatnej do Žaškova a z Komjatnej do Jasenovej? (Na staršej mape VKÚ je z Komjatnej do Jasenovej vyznačená cyklotrasa, my sme tam mali orientačné problémy a na hrebienok (Hrádok) sme trochu aj tlačili) cez nezjazdný terén).
Karol, v máji sme tiež išli z Komjatnej do Jasenovej a asi sme tlačili ten istý kúsok "cesty" na Hrádok v tráve po kolená a preorané diviakmi. Na úseku cca 5 km sme nenašli žiadnu značku, orientovali sme sa podľa komína v DK a značku sme našli až pred rodným domom M.Kukučina.
Michal, veľká vďaka! Nemáš ešte skúsenosti s chodníkom (cestou - červená turistická značka) zo Studničnej do Rybárpola (Ružomberok), vedúcou cez Poľanu a popod Radičinú a Čebrať? (viď priložená mapka). Na novšej mape VKU 123 – Veľká Fatra je vyznačená ako cyklotrasa . Profilovo sa to javí hodne náročné...
Som mimo témy ale nemám ti ako ináč napísať. Mám zómovateľnú čelovku výbornú najmä do diaľky. Vtedy však mám pred bikom tmu. Uvažujem o lampáši na volant s dobrým, stredne širokým pokrytím už od predného kolesa. Dosvit tak 50-60 metrov.
Nemohol by si mi popísať, aký kužel má tá tvoja nová 1200? Osvit je cca. rovnomerný? Bez nejakých tmavších miest? Ideálne by bolo, keby som to videl na foto.
Ak budeš taký dobrý a odpovieš mi, môžeš aj na adresu, ktorú mám v profile. Nech tu v téme nemáme balast.
ta 1200ka ma skor uzky dlhý lúč a okolo neho slabý široký...kruh pod koleso posvieti ale rýchlosti je to malo.. skor odporucim na blízko nieco siroke a slabsie cca 700ku. a to moje na prilbu do daleka na nasvietenie dialkove a do zakrut
Michal, veľká vďaka! Nemáš ešte skúsenosti s chodníkom (cestou - červená turistická značka) zo Studničnej do Rybárpola (Ružomberok), vedúcou cez Poľanu a popod Radičinú a Čebrať? (viď priložená mapka). Na novšej mape VKU 123 – Veľká Fatra je vyznačená ako cyklotrasa . Profilovo sa to javí hodne náročné...
Na Radicinu je najlahsie vyjst na biku cez Studnicnu.
prvy vyjazd v novom roku na kubinsku chatu..
lahke snezenie -1 od parkoviska na chatu celkom zjazdne aj napriek novemu snehu.. jediny kusok nad jazerom tlaceka... na chate si nas obzerali, ako keby sme boli z inej planety ale plznicka z cerstveho suda bola luxusnaa
sviezich 30,5km/2h 13/764m
Ja som skúsil Osádka - Pokryváč, ale pre mňa ešte nezjazdné a tak som išiel len do Malatinej. Cestou som si pomyslel, Žihadlo5 to určite dal už pred týždňom. Stretli sme sa pred Záskalím. Pozdravujem a prajem veľa šťastných kilometrov.
hehe chripka ma obchadza.. stredu tam bola este mokra srajda
videl som ta ked som kocikoval si robil chute...zajtra ked sa oteli z -15 na -3 pojdem opacit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mohol by si dať mapku (popis) tejto trasy? Alebo poradiť najlepší prechod z Komjatnej do Žaškova a z Komjatnej do Jasenovej? (Na staršej mape VKÚ je z Komjatnej do Jasenovej vyznačená cyklotrasa, my sme tam mali orientačné problémy a na hrebienok (Hrádok) sme trochu aj tlačili) cez nezjazdný terén).
Som mimo témy ale nemám ti ako ináč napísať. Mám zómovateľnú čelovku výbornú najmä do diaľky. Vtedy však mám pred bikom tmu. Uvažujem o lampáši na volant s dobrým, stredne širokým pokrytím už od predného kolesa. Dosvit tak 50-60 metrov.
Nemohol by si mi popísať, aký kužel má tá tvoja nová 1200? Osvit je cca. rovnomerný? Bez nejakých tmavších miest? Ideálne by bolo, keby som to videl na foto.
Ak budeš taký dobrý a odpovieš mi, môžeš aj na adresu, ktorú mám v profile. Nech tu v téme nemáme balast.
Na Radicinu je najlahsie vyjst na biku cez Studnicnu.
lahke snezenie -1 od parkoviska na chatu celkom zjazdne aj napriek novemu snehu.. jediny kusok nad jazerom tlaceka... na chate si nas obzerali, ako keby sme boli z inej planety
sviezich 30,5km/2h 13/764m
celkom sa dalo, ale este dost vody z topiaceho snehu ...
26,9km/1h10m/432m
poobede smer Podzamok a motanie na brezovci
30,6km/1h17min
32km/1h25
videl som ta ked som kocikoval