zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
preco nahradit? vyssie si pisal ze je to v pohode Uz mam nachystane RoRo performance a objednavam rubena kit, hmmmm?
zaujímavé je aj http://www.bike-forum.cz/forum/dilenske-figle/2270468/forum.html#comment2271522
K tej páske: gumený "sálik" od Rubeny mám, ale tú obojstrannú lepiacu pásku nemám. Sál som na jednom kolese asi zle prilepil, natiekol mi medzi sál a pásku tmel. Casom sa sál pokrcil a pochopitelne to prestalo tesnit. Mám pocit, ze tá 3m páska v Rubena kite je nejaká extra pevná, ale dost tenká. Bezná obojstranná páska sa mi zdá jednak hrubsia, ale hlavne moc poddajná.
ten Rubena kit by som asi neobjednával,z hladiska váhy a funkčnosti to nie je práve najlepšie riešenie,tá pidiflaštička tmelu je tak na jedno požitie,lepšia je tá samolepiaca NT páska v 2 vrstvách+ventilky+tmel,ak by boli problémy s nahodením plášťov,mám v dielni v Rači poriadny kompresor ...
Nie! Pätky musia byť TLR.
Nepis hluposti. Bezne sa robia konverzie na tubeless aj na obycajnych plastoch, ktore nemaju specialne pätky.
skusal som to s RK, MK (zakladne skladacie verzie), Fat Albert pochdzajuci z doby, ked este nepisali nic o TLR
"Robí sa to bežne"
Pat a Mat
Btw. s Rubena sadou by sa pravdepodobne dali na konverziu pouzit niektore plaste s drotenou pätkou (napr. Schwalbe NN a pod.), ale skusat to kvoli odpovedi neplanujem.