Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
The 25 Best Indie Games of 2012
youtube.com/watch?v=lPifAchtJ7c&t=
uz to bezi dlho? je to dobre dost? Wot uz ma prestáva bavit
http://www.youtube.com/watch?v=cKmi9QhuVVU
ouky douky u sa stahuje kuk som videjka pekne to vyzera aa aby som vedel za koho najlepsie hrat ktore lietadla ci este nevies? DIKI
keďze mam rad japoncov aj kamikadze tak skusim popripade nemci ale ako vo Wot vobec to asi nebude ako vo vojne Tiger tanky co boli supy jak prasa v hre su HOVNA T-34 to iste nervy takze od toho cakam podobne aj tak dik