Miesto konania: Belá Nižné Kamence Autokemping.
Termín: 15-16.jún 2013
Maratón je zaradený do DEMA Českolovenského seriálu 24 hodín MTB, ktorého súčasťou sú maratóny v Jihlave /18-19.5.2013/ a Bystřičke /29-30.6.2013/.
Okruh 7,5 km prevýšenie do 165 metrov.
Terry
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
Ve výsledkové listině budou uvedeni pouze závodníci/týmy, které projedou cílovou branou
čase 11:15 – 12:00 hodin
Vezmem to teoreticky - odjazdím 20 kolečiek a posledné skončím o 11.00 hod./budem mať toho plné zuby/ a niekto kto odjazdí povinné tri kolá, ale posledné v rozmedzí 11,15 - 12,00 skončí v pretekoch predomnou ?
Vlani bol v tom trochu chaos. Niekde mi tvrdili že tento bod sa týka len pre hodnotenie série a nie pre hodnotenie samotného preteku, inde o ničom nevedeli, a inde zase tak ako je napísané. Tak by ste to možno mohli upresniť v rámci celej série, nech je tých dovysvetľujúcich otázok čo najmenej.
čase 11:15 – 12:00 hodin
Pravidlo plati pre všetkých pretekárov ako aj družstva v rámci každého maratónu. Organizátor môže pravidlo zmeniť v prípade nepriazniveho počasia alebo inej nepredvídanej udalosti. Ide hlavne o to, aby poslednú hodinu nedojazdili napr.len tí čo idú na bedňu. Význam to má hlavne kvôli finálnemu dojazdu akcie ako takej... Výnimka existuje v prípade preukazateľného zranenia či inej príhody /jedná sa o jednotlivcov. Treba to však nahlásiť včas časomiere. Družstva by to mali v pohode zvládnuť. Je to proste pravidlo...
tricko zene (ako kazde), ponozky mne...
Ako je to s ubytovaním v chatkách? Pozrel som si stránku toho kempua: Vsetky chatky či už 4 alebo 6 postelové su obsadené z 15 na 16.6. Je to len zatial zarezervované pre tento pretek? Alebo je to nadobro už zarezervované pre konkrétnych ludí. Čítal som, že v cene štartovného je zahrnuté: Miesto v campingu, elektrika, voda, soc. zariadenia. Bude sa dodatočne platit za auto? Aby potom nevznikli nedorozumenia. Vdaka
Ako je to s ubytovaním v chatkách? Pozrel som si stránku toho kempua: Vsetky chatky či už 4 alebo 6 postelové su obsadené z 15 na 16.6. Je to len zatial zarezervované pre tento pretek? Alebo je to nadobro už zarezervované pre konkrétnych ludí. Čítal som, že v cene štartovného je zahrnuté: Miesto v campingu, elektrika, voda, soc. zariadenia. Bude sa dodatočne platit za auto? Aby potom nevznikli nedorozumenia. Vdaka
Pekny deň,
chatky sú rezervované a objednáné pre org. štab, HZS, Masaže a svadobčanov bikerov, sponzorov. V cene štartovného je samozrejme aj parkovanie auta v campe...Resp. pokial bude v tíme viac ako jedno auto tak bude parkovať na záchytnom parkovisku pri campe...
V prípade ďalších otázok som k dispozícii...
Terry
prešiel som si peši cca 1/2 trasy 24h a nejde mi do hlavy ako sa bude prechádzať cez rieku Varínka(úsek trasy v blízkosti predaja pstruhov, most som tam nenašiel, jeden most som videl za campom, ale ten je bližšie pri Kamencoch.
A smer trasy bude v smere do Kamencov, či opačne?
yvett
Chceli by sme byt s druhou stvoricou vedla seba.