tak ako resetujete-v piatok večer,po ukončení pracovného týždňa ? ja dnes takto-nie že by som holdoval "ohnivej vode" ale raz za čas si treba dať trochu do nosa ...
Dano5 chvalis sa tu ze pijes cognac (aj ked ten najlacnejsi)..z pohara na whisky umy si radsej klavesnicu..vidiet aky si sedlak a forum borec ked si k tomu este aj pizzu objednavas ked pritom dlho sedis ked to este aj odfotis a das na net. to len na margo debaty v inej teme trocha ta stuchnut aby si nespal..
feint uz by si sa na to mohol vy.... pozri sa kolko mas prispevkov a este ziaden s obsahom hodnym tohto fora hod nejake foto tvojho biku napriklad urobis lepsie
ty sa staraj o foto tvojho bajku. ja jazdim iba na aute a motorke zatial..ja som sem len prisiel upozornit na defekty a zlyhania zopar jedincov kvoli ktorym zmazali kamosovi nick.. zopar veci ako bavit sa za chrbtom o niekom alebo zverejnovat sukromne spravy to som ani neriesil pretoze vela ludi je taj tak na obmedzenej urovni a polopate povedané sú zerá v reale a mohli by sme sa otom bavit naozaj wall of text ale nemalo by to zmysel... kazdy ma svoj vlastny usudok.
o moj bike sa ty nestra***** az bude foto budem netrpezlivo cakat tvoju fundovanu kritiku keby si sa radsej k tomu konecne postavil ako chlap a neskryval sa za obhajobu "kamosa"
ja sa nestra***** o tvoj bajk a ani ma nezaujima a ja sa k veciam stavam ako chlap..lenze nie kazdemu je to po chuti potom.. a tak ako som napisal sa vzdy nejaky dement chytí a riesi ani on sam nevie co.. tak ako ty.
Edit - ja nikoho neobhajujem..len som napisal ako to naozaj je a nech mu vratia profil a debilita jednotlivcov a sirenie roznych primitivnych klebiet na forach cez internet ma naozaj nezaujima.
ja som sa vyjadril jedine k tomu ze si tu na fore o bikoch a zatial si nijako bikovo neprispel .....a demencia je choroba ktorou zatial chvala bohu netrpim co sa o tvojej osobe 100% povedat neda
to si zas len napisal ty. a kto si ty? cital si dosledne co som pisal? vies oco sa jedna? zatial co si tu napisal tak to vyzera tak ako to co ja rano vyserem do zachoda a vobec neviem kto si ani ma to nezaujima.
... a ja sa k veciam stavam ako chlap.. a nech mu vratia profil a debilita jednotlivcov a sirenie roznych primitivnych klebiet na forach cez internet ma naozaj nezaujima.
Tak ich sám nerozširuj.
Sa tu tváriš jak ťažký tvrďas čo ide hájiť akéhosi sráča? To čo máš za kamošov, že ho niekde kopnú do sráku a ide sa Ti vyplakať na plece? Niejaký fušer,nie ?!?
Chlapec nech sa pozbiera, utrie si slzy, vysoplí sa Ti do košele a v budúcnosti nech nesie zodpovednosť za svoje činy, babrák.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit - ja nikoho neobhajujem..len som napisal ako to naozaj je a nech mu vratia profil a debilita jednotlivcov a sirenie roznych primitivnych klebiet na forach cez internet ma naozaj nezaujima.
Tak ich sám nerozširuj.
Sa tu tváriš jak ťažký tvrďas čo ide hájiť akéhosi sráča? To čo máš za kamošov, že ho niekde kopnú do sráku a ide sa Ti vyplakať na plece? Niejaký fušer,nie ?!?
Chlapec nech sa pozbiera, utrie si slzy, vysoplí sa Ti do košele a v budúcnosti nech nesie zodpovednosť za svoje činy, babrák.