napisal mi Feint:
"pisal mi nejaky matvej ze chces ist somnou na klobásu či co a ze si nejaky vilec ci co. moc som tomu nerozumel ale asi ste kamarati. len tolko caf."
ja to serem uz ani tu nie je clovek v bezpeci. mal som tusaka ze to je on. akurat zmenil fet za klobasky
iron.hide prepac chcel som sa ho zbavit a ty si chcel ist s nim na vyjazd
este mi aj okomentoval moj PAPA-bike v profile
no nic asi tu nastane nova era ked vymazeme kontakty a bajky s profilov
Treba mu odopriet vstup do fora, alebo pravo vkladat prispevky.
Nato tu mame moderatorov, predsa. Nielen prispevok by sa mal dat nahlasit ako nevhodny, ale aj uzivatel.
A z MAC adresy zakazat vytvorenie uzivatela pod inym nickom...
Aj mna lakal na klobasku .. som zvedavy co bude nabuduce. Su veci, na ktore by ma mozno dostal .. ale podla toho co pisal matvejovi by som tipoval vplyv vesmirnych ludi. Aby to nebol zastupca Astara Serana
Ludia obetujte sa niekto a idte s nim. Podla moznosti s niekym kto by vas nebadane pozoroval a tocil to. Musime konecne prist na to co je to za cloveka.
Ludia obetujte sa niekto a idte s nim. Podla moznosti s niekym kto by vas nebadane pozoroval a tocil to. Musime konecne prist na to co je to za cloveka.
No pockat pockat jamajka. Ved Ty si ho obhajovala aky je mily a fajn a ze to nemysli zle. Z toho, co pises teraz, ale dedukujem, ze uz s nim nejazdis. Preco s nim nejazdis, ked je tak fajn?
Inak este jedna moja teoria na zaver. Ta je podla mna uplne realna. Pozrite si povodny Feintov profil http://wilec.mtbiker.sk/ a vsimnite si v nom zaluby (konkretne ten "fitnes" + "priroda-hubarcenie") a tiez jeho fotku v avatare v pozadi. Podla tychto indicii sa da predpokladat, ze okrem travy chlapec asi skusa aj "houbicky" a ked to este skombinuje s nejakymi sypackami v posilke, aby sa pekne "vyrysoval", tak chemicka nerovnovaha v mozgu a nasledne poruchy osobnosti a prehnana druznost su uplne prirodzene.
P.S. Dano, ja zaplatim to pivo Tebe, kludne ho zober prevetrat sa. Vsak cisla uz na seba mate.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.itnews.sk/spravy/bezpecnost/2013-03-04/c154590-dajte-si-pozor-na-skimming-viete-rozpoznat-sfalsovany-bankomat
"pisal mi nejaky matvej ze chces ist somnou na klobásu či co a ze si nejaky vilec ci co. moc som tomu nerozumel ale asi ste kamarati. len tolko caf."
iron: matvej mu to vazne napisal, posielal nam ich komunikaciu
iron.hide prepac chcel som sa ho zbavit a ty si chcel ist s nim na vyjazd
este mi aj okomentoval moj PAPA-bike v profile
no nic asi tu nastane nova era ked vymazeme kontakty a bajky s profilov
Treba mu odopriet vstup do fora, alebo pravo vkladat prispevky.
Nato tu mame moderatorov, predsa. Nielen prispevok by sa mal dat nahlasit ako nevhodny, ale aj uzivatel.
A z MAC adresy zakazat vytvorenie uzivatela pod inym nickom...
no vzdy sa to da obist aj tak ..
to sa nedá pozorovať, to musíš zažiť
Inak este jedna moja teoria na zaver. Ta je podla mna uplne realna. Pozrite si povodny Feintov profil http://wilec.mtbiker.sk/ a vsimnite si v nom zaluby (konkretne ten "fitnes" + "priroda-hubarcenie") a tiez jeho fotku v avatare v pozadi. Podla tychto indicii sa da predpokladat, ze okrem travy chlapec asi skusa aj "houbicky" a ked to este skombinuje s nejakymi sypackami v posilke, aby sa pekne "vyrysoval", tak chemicka nerovnovaha v mozgu a nasledne poruchy osobnosti a prehnana druznost su uplne prirodzene.
P.S. Dano, ja zaplatim to pivo Tebe, kludne ho zober prevetrat sa. Vsak cisla uz na seba mate.