nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
úplne čistý šprint žiadne blokovanie.
Priestoru tam mal na rebriňák a on si ho odtláča. Urobil chybu, pokiaľ by tam nešaškoval, nestratil by na výkone a tie milimetre na čiare by mal vo svoj prospech. Takto sa pripravil o víťazstvo. Je to síce len také teoretizovanie, ale pri tej vystretej ruke na sekundu poľavil to ho mohlo stáť tie milimetre.
Z článku k dnešnej výhre Peťa v prvej etape De Panne:
Kúrnik, veď to je moja ročná dávka kilometrov.
Strašne rýchlo asi napísané, veľa drobných chybičiek.
Šprint nebol 100% čistý. Konečne začal vo väčšej miere používať pri jazdení vlastnú hlavu - to je pozitívum. Širším nadjazdom (zámerne nepoužijem slovo úmyselnýmiernešpinavýblok) do poslednej zákruty, eliminoval útok po pravej strane. Zároveň po ľavej mal prázdno a Kristoffa kontroloval ako na dlani. To, že má hlavu zaklonenú, neznamená, že periférne nevidí, to mi ver, videl veľmi dobre. Demar by to vyhral ak pripočítam značnú rýchlosť z kopca pred poslednou zákrutou a podvedomé zaváhanie v nábehu do stiesneného priestoru. Bol to fakt zlomok sekundy, potom to Sagan otvoril. To roztrpčené štuchnutie rukou zas nebolo také neúprimné.