Veru sme sa obišli. Ja som aj trochu neskôr štartoval, bo som čakal na rukavice uväznené v aute
No ja dnes prvý seriózny výjazd tento rok (ale podľa môjho aktuálneho rozpoloženia som mal ísť asi s Tebou ).
Stráňavy - Lutiše - Krásno - Čadca - Turzovka - Bytča - Stráňavy - 118Km - vaňa - vaňa - vaňa - večera - večera - večera........
Attachment:
Fotografia0660.jpg
Attachment:
Fotografia0662.jpg
Attachment:
Fotografia0664.jpg
tak si si pekne nalozil co chces?? pekne km si urobil ,, ak bude v sobotu pekne pocko tak nieco naplanujeme celodenny vylet,, hlasaju az 10 stupnov tak dufam ze bez dazda a vetra,
Veru som si naložil Ital , teraz pár dní oddych, prípadne decentný výjazd do 40Km. A na budúci týždeň by som chcel dať Zázrivá - Dolný Kubín - Oravský Podzámok - Lokca - Oravská Lesná - Stará Bystrica - Krásno - Žilina ....no uvidím ako na tom budem
Veru som si naložil Ital , teraz pár dní oddych, prípadne decentný výjazd do 40Km. A na budúci týždeň by som chcel dať Zázrivá - Dolný Kubín - Oravský Podzámok - Lokca - Oravská Lesná - Stará Bystrica - Krásno - Žilina ....no uvidím ako na tom budem
ked mna tie cesty moc nebavia,,ale co ked sa inak neda tak musime aj po ceste behat,,hlavne ze km pribudaju a zadok si zvyka,
No veď ani mňa cesty nebavia. Ale je jedna vec, čo ma baví ešte menej a to je blato a sneh. Takže ak si mám vybrať... Keď bude sucho, už na cestu nepáchnem
TomasTom počuj nevidel som ťa včera asi 1-2km od zavretého mosta v Čadci? Čumel som na niekoho s bielym bajkom ako máš ty a zdal sa mi strašne povedomý Bol som na súdruhovi btw
EDIT: pozerám že ital12 má tiež belobu nebol si to ty?
DiPi,
no je to možné, že som to bol ja. Motal som sa cez Čadcu po akýchsi obchádzkach. Išiel som smer na Turzovku. Oblečený som bol tmavo, tmavo- strieborná prilba a na chrbte malý červený ruksačik. Ale teraz keď pozerám súdruha... niečo sa mi veľmi matne vybavuje.
TomasTom počuj nevidel som ťa včera asi 1-2km od zavretého mosta v Čadci? Čumel som na niekoho s bielym bajkom ako máš ty a zdal sa mi strašne povedomý Bol som na súdruhovi btw
nie nie ja som to nebol,, ja som kruzil okolo vodneho a duben,,
Tak si to potom bol ty No teraz keď zavreli ten most tak je to koniec sveta pre Čadcu, keď som šiel najprv cez Čadcu na Svrčinovec tak som v tej zapche zabil asi 15 minút... na 2-3 kilometroch!! No ja som mal modrú bundu a sivý ruksak ale v tej rýchlosti si to človek nestihne všimnúť.
bol som duben, aj hrad vcera.. na hrad sa da celkom slapat, len tie technickejsie a prudsie useky, kde byva problem niekedy aj v lete sa musia tlacit.. ale z hradu dole po modrej je to o hubu, lepsie je ist dole do podhoria..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No ja dnes prvý seriózny výjazd tento rok (ale podľa môjho aktuálneho rozpoloženia som mal ísť asi s Tebou
Stráňavy - Lutiše - Krásno - Čadca - Turzovka - Bytča - Stráňavy - 118Km - vaňa - vaňa - vaňa - večera - večera - večera........
tak si si pekne nalozil co chces?? pekne km si urobil
ked mna tie cesty moc nebavia,,ale co ked sa inak neda tak musime aj po ceste behat,,hlavne ze km pribudaju a zadok si zvyka,
no je to možné, že som to bol ja. Motal som sa cez Čadcu po akýchsi obchádzkach. Išiel som smer na Turzovku. Oblečený som bol tmavo, tmavo- strieborná prilba a na chrbte malý červený ruksačik. Ale teraz keď pozerám súdruha... niečo sa mi veľmi matne vybavuje.
nie nie ja som to nebol,, ja som kruzil okolo vodneho a duben,,
Ako plánuješ ísť?