nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
inak UCI ranking neposral Eurosport, však to bolo v réžii belgickej TV
nadherne emotivne vitazstvo aj s tim gestom na paske ze za nim diera jak hovado
totalny suveren a KING, toto su najkrajsie vitazstva v cyklitike : tak ako Sagan minuly tyzden G-W, Boonenova jar 2012
alebo Contadorova 17.etapa vuelty 2012
A inak z interview vyplynulo, ze Peto spadol ked bolo cca 150km do ciela (nedrzal rajdy ked skupina isla na brzdy), preto ho v jednom zo zaberov z prenosu dotahovali kolegovia do balika. Takze hlavne, ze vsetko dobre dopadlo.
P.S. Vdakabohu za Flash na mobile, inak by mi to utieklo...
Peter Sagan byl na Tour of Flanders Fabian Cancellara potvrdit pouze převahu. "Byl nejsilnější ze všech", slovenský daleko. "Ale cítila jsem, že mohu vyhrát v budoucnosti", říká Sagan už vypadal.
Po Milan-San Remo a E3 Harelbeke skončil Peter Sagan v kole na druhém místě. "Jsem spokojený se svým druhým místem, což byl nejvyšší dosažitelný dnes," řekl slovenský.
Photo News
"Dnes Cancellara byl nejsilnější ze všech. Proč bych nemohl následovat? Moje nohy byly příliš mnoho bolesti."
"Byl jsem snaží udržet své kolo na Starém Kwaremont a lezení na Paterberg je mnohem strmější. Nedalo se nic dělat. Jsem kliku a druhý řízený."
"Společně s Roubaix je cena Cancellara. Jsem jen rád, že jsem na poslední stoupání tam byl. Cítil jsem, že jsem v budoucnu může vyhrát. Mám hezký poháněno stopu, ale Cancellara zajel nejlepší cenu. "
Prave preto sa preklada zasadne do anglictiny...
Prva cast s Petom (ITA) - treba klinut na ten nahlad videa v strede pod foto:
http://sporza.be/cm/sporza/wielrennen/130331_RvV_reactie_sagan
Druha cast s Fabianom (ENG) - tam sa spomina aj ten Petov pad:
http://www.sporza.be/cm/sporza/videozone/sporten/wielrennen/RondeVanVlaanderen/MV_130331_RVV_Studio_Cancellara
take traposiny robim ked mam 2 promile v krvi :/
Takych ako Ty je na svete, nastastie, marginalna mensina.