Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Kamosovy ukradli bike - KE
-------------------------------------------------------------------------------------
Tento týždeň mi ukradli môj horský bicykel zo zamknutej a zamrežovanej pivnice.
Chcel by som poprosiť tých čo jazdia po terénoch aby si všímali biky a dali mi vedieť keby ho videli.
Rám - Merida Athens gold Edition
Výbava: Deore 3x8
Kolesá: Single Track
Predná vidla: Marzzocchi Fondo 3
Ja som mal dnes takú skúsenosť. máme pivnicu od ktorej majú mať kľúče: Ja, suseda ktorá má 50 žije sama a je invalidka, a strýko hudobník ktorý tam má aparatúru. (ja tam mám 4 biky + 2 motorky) (len motorky majú hodnotu 10k €) Máme tam liate betónom dvere z 5mm ocele okolo. dvere vážia asi 600kg a je to masakrálne spravené. Vytiahol som odtiaľ motorku a zavrel som dvere plus zavesil zámky ( 2x http://www.klucka.sk/zeus-bezpecnostny-visiaci-zamok-p-748.html - niečo podobné) vrátim sa domov dvere dokorán , zámky na zemi precvaknuté. bože moje bajky. A oni tam stáli . niekto musel zlodejov vystrašiť . ešte aj predlžovák zo zásuvky tam bol natiahnutý . večer som si vypýtal od strýka záznam z kamery čo je vo vchode (on je domovník )kade sa ide do pivnice pri výťahu. A do riti. feťák z vedľajšieho vchodu. už je v nitre na vyšetrovačke .
My tiez nemame miesto na bajk v byte. A preto som si ho nainstaloval nad postel. To uz moze urobit snad kazdy.
A do rana mi bude na celo kvapkat blato z vyjazdu, co?
O tom, co si o takejto instalacii pomysli moja zena, sa tu radsej rozpisovat nebudem.
PS: a kam dam to zrkadlo, co mam nad postelou teraz?
Jednoducho pochop, ze nie kazdy ma moznosti/chut/cas/peniaze/hocico na to, aby po kazdom prevezeni na bajku (co je v mojom pripade 5-7x tyzdenne) ho umyval (a susil !!!) a vesal v izbe nad postel. (alebo kludne aj hocikde v byte).
Preto musime riesit ich skladovanie v inych na to hygienicky a priestorovo vhodnych priestoroch a prisposobit tomu adekvatne bezpecnostne opatrenia.
---
Alebo som len ja tak divny, ze je mi cudne spavat v garazi? Ved ked mozem v byte nad postelou skladovat bicykel, tak preco tam nemam aj sadu zimnych kolies, miesacku a zazimovany zahradny nabytok?
Tak potom nevyhlasuj, ze si ho nad postel moze namontovat snad kazdy. Lebo to proste nie je ani zdaleka pravda a osobne pochybujem, ze sa tu s tymto riesenim najde aspon promile bajkerov.
Tym nemam nic proti tomu, ze to tak mas ty, samozrejme.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-------------------------------------------------------------------------------------
Tento týždeň mi ukradli môj horský bicykel zo zamknutej a zamrežovanej pivnice.
Chcel by som poprosiť tých čo jazdia po terénoch aby si všímali biky a dali mi vedieť keby ho videli.
Rám - Merida Athens gold Edition
Výbava: Deore 3x8
Kolesá: Single Track
Predná vidla: Marzzocchi Fondo 3
Odmena istá
-----------------------------------------------------------------------------
A do rana mi bude na celo kvapkat blato z vyjazdu, co?
O tom, co si o takejto instalacii pomysli moja zena, sa tu radsej rozpisovat nebudem.
PS: a kam dam to zrkadlo, co mam nad postelou teraz?
Jednoducho pochop, ze nie kazdy ma moznosti/chut/cas/peniaze/hocico na to, aby po kazdom prevezeni na bajku (co je v mojom pripade 5-7x tyzdenne) ho umyval (a susil !!!) a vesal v izbe nad postel. (alebo kludne aj hocikde v byte).
Preto musime riesit ich skladovanie v inych na to hygienicky a priestorovo vhodnych priestoroch a prisposobit tomu adekvatne bezpecnostne opatrenia.
---
Alebo som len ja tak divny, ze je mi cudne spavat v garazi? Ved ked mozem v byte nad postelou skladovat bicykel, tak preco tam nemam aj sadu zimnych kolies, miesacku a zazimovany zahradny nabytok?
Tym nemam nic proti tomu, ze to tak mas ty, samozrejme.