Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
tak som isiel do hainburgu a aj hore na braunsberg. odnikial ma nevyhanali . na moste merali prietok chlap povedal ze maju 11500kubikov/s. v bad d altenburg mali taku provizornu hradzu ale drzala . priesak bol na hranici v bergu
dostanem sa zajtra rano na bic do petrzalky do roboty? ktorym mostom mam ist? diky
pridam aj ja jednu foto z vecera v devinskom jazere...
lafko bolo oficialne zavrete, dole medzi lafkom a riverparkom zavrety usek, cely usek od hranice po novy most zavrety, novy most vraj otvoreny - nekukal som ale pytal som sa polisov, stary most strazili polisi, apollo som tusim videl pasky, pristavny tiez , hradza tiez same pasky . ale inac vsetci na to kaslu, pokial tam nestoji polis tak ides, a aj ked stoji tak vela ludi si s tym hlavu nelamalo
Dnes som po Apolle šiel 2 x a evidentne akurát niekto otrhal pásky. Osobne nevidím dôvod, aby sa nemohlo ísť po hrádzi. Dnes ma z hornej hrádze policajti zohnali dole. Asi strážia hausbóty.
na pristavnom boli urcite pasky aj ked obtrhane celkovo cela hradza je opaskovana, ak by dakto dodrzoval tie pasky tak sa nikam nedostane az po cisticku
Pristavny je ok, aj ked ho opaskovali z Petrzky, ked soms siel peso z prace tak som sa cudoval ci im uz nacisto drbe, nemusim kazdy den sa vyvazat MHD.
Musim inak povedat, ze jazd bajkom vo vyliatom Dunaji prinasa problemy ako zadrena kladka, hrdzava retaz a podobne (este zo stredy).
tak nakoniec som presiel na prvy sup cez lafranconi, v smere od botanickej neboli ziadne pasky... pasky a policajti boli len na viedenskej...
dunaj uz pekne klesa, vyzeralo to, ako keby sa voda zo zaplavovych oblasti vlievala spat do koryta
dzuchban: no, zatial ma stale cez 10m, ked som siel cez Pristavny, az neprijemne blizko sa valil
marinada: tak v BA zatial nie su nastastie ziadne zaplavy
Tak ja to nesledujem nejak. Len raz za den idem na topky pozret kolko cm dosiahol dunaj. Ale tie nadpisy vypadaju akoby tu bola apokalypsa. A este sa len zacne na tom zarabat ked to odide.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja som dnes prihodil dalsich 120 fotiek. okolo vody je uplne sialenstvo, vsetci chodia hlava nehlava, policajne pasky su potrhane atd, jedine nechapem preco su skoro vsetky mosty pre pesich a cyklo uzavrete
lafko bolo oficialne zavrete, dole medzi lafkom a riverparkom zavrety usek, cely usek od hranice po novy most zavrety, novy most vraj otvoreny - nekukal som ale pytal som sa polisov, stary most strazili polisi, apollo som tusim videl pasky, pristavny tiez , hradza tiez same pasky
na pristavnom boli urcite pasky aj ked obtrhane
Musim inak povedat, ze jazd bajkom vo vyliatom Dunaji prinasa problemy ako zadrena kladka, hrdzava retaz a podobne
dunaj uz pekne klesa, vyzeralo to, ako keby sa voda zo zaplavovych oblasti vlievala spat do koryta
marinada: tak v BA zatial nie su nastastie ziadne zaplavy