Zvlášť Jumbo. Ja som jazdil DM24 A Jumbo. Na DM24 180-tka s pol metrovej výšky a 8 je nasvete. Hned centrovať atď. A Jumbo sa nepohol ani o mm. Proste Remex je super. Alex rims na hovno.
remerxy su ciste maslo....kedysi strasne davno som ich mal (bol to taky vykonnostny stred na xc), a nerobil som nic ine len ohybal naspat vlnky po seknuti....mozno odvtedy zmenili matros a mozno nie
chlapi co ste sa uz nacisto zblaznili radit niekomu kupovat Remerxy??? ved to je ozaj totalne masielko, plaste sa z toho daju zhadzovat pomaly len montpakou na zjazdove plaste a centrovanie je ceresnickou na torte kazdeho servisaka
chlapi co ste sa uz nacisto zblaznili radit niekomu kupovat Remerxy??? ved to je ozaj totalne masielko, plaste sa z toho daju zhadzovat pomaly len montpakou na zjazdove plaste a centrovanie je ceresnickou na torte kazdeho servisaka
Ja s Remerxami nemam problem, kupujem spravidla model Panther.
Teda uz vlastne moc nekupujem, lebo odkedy mam kotuce tak rafik neprebrzdim a nie je dovod menit
Zhadzovanie plasta a centrovanie - ziadny problem. Trvanlivost a stalost tiez v pohode. Podla mna dobry pomer cena/kvalita.
Su sice tazsie, ale to pri mojej vahe neriesim.
Myslim si, ze bez ohladu na vyrobcu treba pred kupou rafik skontrolovat -
Ja spravidla meriam sirku rafika na viacerych miestach na obvode - musi byt vsade rovanaka na 0.1 milimetra ; tiez premeriam na viacerych miestach vysku a kontrolujem prevedenie spoja rafku.
Je to dolezite najme pokial nemate kotuce.
Mal som zle skusenosti s rafikmi Mach1, to bol des. Rafik mal roznu sirku a na Vckach to brzdilo strasne trhane.
neviem, ci to, ze sa plaste zhadzuju len montpakou na zjazdove plaste, ma vypovednu hodnotu o tom, ze su masielko, ja plaste zhadzujem rukami a nemam remerexy
dotm...nie, to ma vypovednu hodnotu ze sa pri tom narobis ako hovado ( tak isto aj pri nahadzovani )...takze by bolo zaujimave sledovat opravu defektu niekde v lese...
"ja plaste zhadzujem rukami a nemam remerexy"...ja tak isto a to mala byt pointa mojho prispevku...
Mam Remerx dragon na zadnom kolese asi od jesene minuleho roka , zatila priblizne 3000 km , stal 440 , 8 zatial nevznikla mozno len okolo pol milimetra do stran . Ako pise matt nahadzovanie a vyzuvanie plasta je strasna drina , keby som to vedel tak asi kupim iny raf . Uz som pri nom zlomil 1 paku . continental explorer si ale pocase akosi "zvykol" a uz to ide lachsie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
maju ho aj v kaktuse?
maju ho aj v kaktuse?
Skus to kupit cez net:
http://www.kupkolo.cz/produkty/Rafky_10 ... _1015.html
Tiez pravda.
Ja s Remerxami nemam problem, kupujem spravidla model Panther.
Teda uz vlastne moc nekupujem, lebo odkedy mam kotuce tak rafik neprebrzdim a nie je dovod menit
Zhadzovanie plasta a centrovanie - ziadny problem. Trvanlivost a stalost tiez v pohode. Podla mna dobry pomer cena/kvalita.
Su sice tazsie, ale to pri mojej vahe neriesim.
Myslim si, ze bez ohladu na vyrobcu treba pred kupou rafik skontrolovat -
Ja spravidla meriam sirku rafika na viacerych miestach na obvode - musi byt vsade rovanaka na 0.1 milimetra ; tiez premeriam na viacerych miestach vysku a kontrolujem prevedenie spoja rafku.
Je to dolezite najme pokial nemate kotuce.
Mal som zle skusenosti s rafikmi Mach1, to bol des. Rafik mal roznu sirku a na Vckach to brzdilo strasne trhane.
neviem, ci to, ze sa plaste zhadzuju len montpakou na zjazdove plaste, ma vypovednu hodnotu o tom, ze su masielko, ja plaste zhadzujem rukami a nemam remerexy
"ja plaste zhadzujem rukami a nemam remerexy"...ja tak isto a to mala byt pointa mojho prispevku...
ale co, vsak ty rad centrujes, no nie?
remerxy som nejadzil, ale pocul som od nejakych typkov ze nem dobry nakup
Ved ty raz dostanes defekt
vravim ti, zbiera sa ti to