Dnes sme si dali s Kubasom a Martinom pekny vylet z Ciernych hajov do Mostenca, dalej do Podskalia, Priedhoria kde sme zmenili plany ist k priepasti medzi dvomi keckami ale z casovych dovodov a absencii osvetlovacich zariadeni oboch ucastnikov skratili cestu cez Pruzinu do Domanize a PB. Celkovo 45km.
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 13:05
posledný komentár: 23. 10. 2011 o 21:25
posledný komentár: 21. 10. 2009 o 23:40
vcera v snp-milochov-snp -cesta nazad po tme, chcel som vyskusat svetlo.
a dnes snp-praznov-kostolec-snp -moja najoblubenejsia trasa
pršo, kedze sme mali so sebou aj dievcinu na trekovom biku, tak sme to brali radsej cez praznov, blata bolo akurat na konci dediny pri tom stolarstve, a ta lúka, ktora vedie ku cintorinu v kostolci bola tak akurat
assouvi: ak jazdis aj cestu mozno v nedelu pojdem na cestak na mtb ma to do hory este moc nelaka
Pršo tak potom sa ozvy. Isli sme po starej do Hricova cez priehradu na druhu stranu a spat.
Dnes kratučký výjazd na Holíš nad nimnicou a zistenie, že trasa dole je teda riadne zahádzaná.
Hore sa dostaneš priamo po modrej z kúpeľov. A dole nas5 kúsok po modrej po druhý kríž ktorý si obchádzal keď si šiel hore a doľava
na koniec teda ešte jedna fotečka z mobilu.
Dnes kratučký výjazd na Holíš nad nimnicou a zistenie, že trasa dole je teda riadne zahádzaná.
Tak to teba sme stretli v nedelu na Holisi, akurat sme sa fotili pri krizi