Každé mesto tu ma nejaké zastúpenie, len ten Dolný kubín som nemohol nájsť. A kedže zatial chodim sám bicyklovať a určite je veľa cyklistov v DK tak kto chce môže sa pridať. No aby som urobil chute tak pridám aj zopár fotiek!
taaak fotos k vyjazdu... na brestovej trochu snehu,inac slapatelne.. prechod do zaskova tiez zjazdny po vyfukanych lukach.. zaskov-poruba vacsinou suche zmrznute
30,4/1h57/575m
konecne sa zjarilo ,tak sme vytiahli tatose a hura na cesty.. Poruba-Istebne-Revisne-DK-Medzihradne-Pucov-Pribis-Podzamok-DK
60,5km/2h26min/657m
skoda ze sme sli az o 16:30
dnes skoro leto aj na orave
tak skuska snehu na kubinsku chatu.. v lese este obcas trosku ladu, inac krasne zjazdne asi na 3 miestach blata od pilcikov... od hany po chatu 49min
s5 cez trniny pravou stranou singlom nad benovou..este mokro ale zjazdne. na lukach suhucko...29km/1h45/817m
par fotos
skor z malatinej cez diel na borove a Kvacianskou.. ta je zjazdna bikom. sice kamene a skalky ale zena to da. do kvacian, zastavka v malom fajnom pivovare a okolo mary do besenovej... pekný výlet
dnes som bol skusit trasu maratonu. po malatinu krasa.. dalej uz potoky a bahno.tak stom to stocil hrebenom dopribisa a dalej po maratonskej cez vendelina a krnace na brezovec... vendelin cely slapatelny, len dolu trochu blatazo stekajucej vody.. krance tiez suche len v lesiku pred brezovcom asi 100m blata....
32,9km/2h12m/1027m
Dnes sme skusili vynovenu trasu maratonu..po Malatinu krasa..dalej po lukach nad Borove, kde bolo este mocarisko zatopene..pod Dielom sneh, tak sme sa trochu potrapili.. cas sa skracoval ,sme to dali znova na Malatinu,Snacie a DK...
Hreben na borove na este tak tyzden cas na jazdenie bez brodenia
41,1km/2h27/965m
nejake fotos
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
30,4/1h57/575m
60,5km/2h26min/657m
skoda ze sme sli az o 16:30
Uz sa treba pomaly chystat na bike, tak tiez pridavam nejake pekne vyjazdy v okoli DK:
DK-Zaskov-Pribis-Prislop-Racibor-DK
DK-Kubinska-Prislop-Pribis-DK
chysta sa niekto z vas do Svateho Jura 20.4. na cyklomaraton?
tak skuska snehu na kubinsku chatu.. v lese este obcas trosku ladu, inac krasne zjazdne asi na 3 miestach blata od pilcikov... od hany po chatu 49min
s5 cez trniny pravou stranou singlom nad benovou..este mokro ale zjazdne. na lukach suhucko...29km/1h45/817m
par fotos
Ja som bol vcera s bratrancom Malatina-Lucky-Osadka. Nad osadkou je cesta este samy lad
Ale inak krasne pocasie, ako leto fakt
este k tej trase tam to bude zjazdne a suche tak za mesiac
32,9km/2h12m/1027m
na trninach krasne sucho..
50,6km/2:57/1320m
Hreben na borove na este tak tyzden cas na jazdenie bez brodenia
41,1km/2h27/965m
nejake fotos