Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
UKRADNUTÝ GIANT ANTHEM X2
Ahojte. Včera mi ukradli v Dubnici z kočíkarne môjho miláška... GIANT Anthem X2. Biley s modro čiernou kombináciou. AK niekto taký zbadáte, zhoďte toho magora z biku a volajte mi prosím. Samo, že je to ťažké zistiť, či je to môj, ale za tip budem vďačný. Verím, že praví bikeri si vedia pomôcť a všímať.
v Dubnici a v kočikárni to je ako by si naň napísal "ber si ma"... kradne sa tu o106
LOVE ja som takú podobnú posteľ spravil ale tak, že má dole dvoj lôžko a hore hentak jedno a z riadneho matrošu to len tak pre zaujímavosť. ale také riešenie ako si postol ty sa mi tiež páči.
LOVE ja som takú podobnú posteľ spravil ale tak, že má dole dvoj lôžko a hore hentak jedno a z riadneho matrošu to len tak pre zaujímavosť. ale také riešenie ako si postol ty sa mi tiež páči.
Ja ale taku postel mam a pod nou obidva moje biky Po tom co nam vykradli byt a zmizla mi aj ***** tak si vzdy ten bike co ostane doma o tu postel zamknem
U nás kompromis - presadil som, že bike nebude v žiadnom prípade v kočikárni a podložil som to niekoľkými príbehmi tu z fóra prípadne som vystriehol reportáže v telke. A drahá zase presadila, že nebude v byte. A tak visí na balkóne. (Ale v mrazoch je aj tak v byte )
ja som ani nic nemusel pouzivat,bike jedine v byte, bol v obyvacke -igelit na plávačke a momentalne je v kuchyni na kachličkách ak by som mal aspon o 30cm vyssi strop tak by som mozno riesil zavesenie,takto...
no keby dala zena rozumny argument tak sa da zvazit, ale argumenty typu jak to tu bude vyzerat...? neni o com, poznam ludi co su tak pod papucou ze net ku kompu si musia dat wifi bo zenska im neznesie kabel po zemi... amen
Ako si vychováš, tak máš. Pozadie na compe je biker v skoku, pozadie na telefóne je môj bike..žiadne spoločné foto..síce môj bike nie je nad posteľou, ale v garáži, ale stacionár je hneď vedľa postele. V prípade núdze, kedy by nebolo kam dať bike, by drahá mala vedľa postele rozprestretú karimatku a spacák. Treba rozoznávať priority..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ahojte. Včera mi ukradli v Dubnici z kočíkarne môjho miláška... GIANT Anthem X2. Biley s modro čiernou kombináciou. AK niekto taký zbadáte, zhoďte toho magora z biku a volajte mi prosím. Samo, že je to ťažké zistiť, či je to môj, ale za tip budem vďačný. Verím, že praví bikeri si vedia pomôcť a všímať.
prikladám foto. Len kolesá už má SHIMANO XT...
Vďaka
Adrian
LOVE ja som takú podobnú posteľ spravil ale tak, že má dole dvoj lôžko a hore hentak jedno
Ja ale taku postel mam
Vsetok argumentacny input som pouzil z tohto fora...