Bol som tam 5 krat, 2000-2005 ale posledné roky som nejako nemal čas, chodievate tam ešte niekto s BA, ako to vyzerá zlepšilo sa to tam? Tento rok by sa malo aspoň čo je uvedené isť s BA-MOSONMAGYOVAR-NICKLESDORF . Pre nezainteresovaných, jedna sa len o cyklotúru je to nesútažná záležitosť a jazdia to cyklisti s SK, MAD, RAK.
Vias info na www.starz.sk
ja som tam bol asi pred 10-13 rokmi.. neviem ci sa to presne tak volalo ale pamatam si ze to bolo super.. dokonca som vyhral 2he miesto v tombole.. prva cena bola.. favorit ale v tej dobre potesilo..
tento rok sa urcite chystam, minuly rok som to vzdal pre pocasie, mal som pocit ze je dost veterno a spravit 100 km s vetrom - pri mojom stasti nikdy do chrbta by to bolo dost asi narocne.. ale ked som si pozrel foto z akcie nakoniec som asi zavahal a rozhodol sa zle ze som nesiel.. tak snad tento rok sa tam vidime
ja by som siel tiez, ale je vtedy nejaky maraton teda konkretne v Partizanskom, ktory som este nebol a rad by som vyskusal. uvidim podla stavu organizmu a pocasia
neviem, nesiel som partizanske nikdy, ale trat mam prejdenu relativne celu a je to fajn si myslim, budem tam aj tento rok, ale ako spolu-organizator....
Stačí sa pozrieť na foto: hraničný prechod do Maďarska, alebo prestávka v Mosonmagyaróvar. Sem neviem umiestniť fotografie. Ale aj z tých pár fotiek u mňa (www pod mojim príspevkom) je jasné, že to bolo veľa stoviek. To malo samozrejme aj negatívne následky, ale však toto bola masová turistická akcia. Nie športové preteky.
AHOJ, mohlo byť aj viac. Zaujímavá skúsenosť, ak ideš s partiou a nepečie slnko MILIONmi WATTov ako tohto roku, tak si to užijete. Partia vyhrala v tombole košík s potravinami (gumové medvede, sušené ovocie...Mňam ) pekne to zjedli ešte v Nickelsdorf
ALE hory a lesy sú omnoho okúzlujúcejšie a to ani nemusíš 100km šlapať Každý víkend objavím zaujímavé trate v Malych Karpatoch...napr. taký kaňón (Medené Hámre) ma dosť prekvapil
nazdarte..takze naposledy a tejto "Ceste priateľstva" sa pisalo v minulom roku 2007..tento rok sa chystate dakto ? ja som tam este nebol ale taky maly vyletik to moze byt fajn...to podla mna nema zo sportom nic ale skor ako hrmoadna dobrodruzna akcia. zhanam ludi a len tak sa pytam ci dakto od vas ide..cafte zatim
Jednoznacne sa oplati ist, je to pohodova akcia. V kazdom pripade tam nie je miesto pre zavodnikov, ktori si chcu dokazovat, ze su rychlejsi ako peloton.
Btw. mne sa minuly rok uz pri navrate z Nickelsdorfu domov na petrzalskej hradzi podaril takyto ulovok, co mi prave pripomenulo, ze ho musim pridat aj do temy o vysnivanych...
ano ono tam moze byt dobre.ja idem urcite....bude to podla mna len prechadzka "lesom" a asfalt sa rezat nebude . 100km znie trocha moc ele malym tempom a v kolone. tak uvidime kto co ako bude.caute
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
tento rok sa urcite chystam, minuly rok som to vzdal pre pocasie, mal som pocit ze je dost veterno a spravit 100 km s vetrom - pri mojom stasti nikdy do chrbta by to bolo dost asi narocne.. ale ked som si pozrel foto z akcie nakoniec som asi zavahal a rozhodol sa zle ze som nesiel.. tak snad tento rok sa tam vidime
AHOJ, mohlo byť aj viac. Zaujímavá skúsenosť, ak ideš s partiou a nepečie slnko MILIONmi WATTov ako tohto roku, tak si to užijete. Partia vyhrala v tombole košík s potravinami (gumové medvede, sušené ovocie...Mňam
ALE hory a lesy sú omnoho okúzlujúcejšie
http://www.starz.sk/vismo/dokumenty2.as ... 67&id=1004
Btw. mne sa minuly rok uz pri navrate z Nickelsdorfu domov na petrzalskej hradzi podaril takyto ulovok, co mi prave pripomenulo, ze ho musim pridat aj do temy o vysnivanych...