zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Existuje ventil čisto pre dieru po duši s AV? Príp, bude mi stačiť obyčajný ventil? Bude pasovať? Ď.
ale dal by sa aj vyrobit
Existuje ventil čisto pre dieru po duši s AV? Príp, bude mi stačiť obyčajný ventil? Bude pasovať? Ď.
Ja som použil na AV ráfik tento:
http://www.cykloobchod.sk/product_info.php?cPath=109_50026&products_id=104534
Je aj na AV aj na galusku, je to tam napísané resp. nakreslené, netreba špekulovať
Robil som to dnes,z predného kolesa sa ozývalo divné klopkanie,žblnkanie,samozrejme vytvoril sa megavypasený ježko.V zadnom všetko v poriadku,ale vymenil som tmel aj tam.
Robím to priamo na biku bez demontáže kolies,stačí stiahnuť jednu stranu plášťa pri ventilku asi tak z 1/4 obvodu,obidve kolesá boli hotové za asi tak 15 min.
Dal som zase mix CaffeLatex(cca 20 ml)+NoTubes(cca 50 ml) mám na to sklený 1dcl pohárik od vínečka
Ak má niekto obavy z prechodom na bezduše,že sa pritom zababre,netreba sa báť,starí tmel vysajem z plášťa kúskom starého uteráka,alebo môžu byť staré ponožky,či nejaká savá handra.
Takže ešte pár fotiek,smelo do toho
vyroba domaca : AV ventil vyrezany zo starej babetovej duse s o kruzkom
paska nalepena nejaka TESA z Hornbachu
plast RoRo performance
mlieko Slime - to bolo asi jedine z toho setu original urcene na bezdusaky
Koliesko drzi uz nejakych 120 km v poradku
Plast zadny mam klasicky kevlar, predny kevlar TLR, minimum udavany vyrobcom je 1,6.