Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
ja mam svoj aj frajerkin cajgel v chodbe. mam fakt malu chodbu, vlezu mi tam dva stroje, tak fakt si neviem predstavit, ci mate doma chodby pre hobbitov, ked tam neveleze aj bicykel
Devat bicyklov len tak do bezneho bytu nevlezie, tak su vsetky v pivnici. Dvere su zabezpecene najdokonalejsim systemom, cize zamkom nikde nekupitelnym (domaca vyroba). Pivnica je murovana, dvere zosilnene a nezvesitelne. Preto ziadam vsetkych zlodejov, nech idu kradnut tam, kde pocas kradeze nemusia narobit tak vela ramusu ako u mna.
tuto situaciu som ja osobne riesil uz pri kupe bytu. byt bez mozneho ulozneho priestoru na bike neprichadzal do uvahy. takze mam teraz byt s komorou 1,5 x 2,5. marne moje snazenie ked mi bike ukradli vo firme. teraz to riesim tak , ze bike je pocas celej pracovnej doby u mna v kancli vedla mna
no problem je ten , ze ja na obedy v praci aj tak nechodim a ked nahodou odchadzam na dlhsie s kanclu , tak bike zamknem o radiator. kolegovia by sa moc potesili keby som im dal sancu ma nasrdit
mám jeden smutný príspevok.
dnes vo Svätom Jure ukradli Cannondale RZ120 1.0 2011
Veľkosť: L
Výr. číslo rámu: YM03654
Výr. číslo vidlice: LEFTY ULTRA CE1LA1ZPBR/R/W
keby ste ho niekto niekde videli, dajte prosím vedieť.
Díky
Ahoj chalani. Je mi jasné, že bike už nenechám v bicyklárni... no faktom aj ostáva, že nie som slobodný a bezdetný a tým pádom 7 bikov do bytu nenapracem... Ak je niekto sám, prípadne len s priateľkou, tak chápem, že bike, prípadne viac, má v byte. Ale nie vždy to ide. Som prekvapený, koľko "hrdinov" a "mačov" tu máme (ako už niekto podotkol). Ak to máte doma tak, ako píšete, tak OK. No nemyslím, že je čo závidieť. Teda, podľa mňa. Ale aspoň je čo čítať, keď už nie sú žiadne info o ukradnutom biku.
Vďaka všetkým za podporu a ochotu.
Bikerom zdar
Včera 04.05.2013 som sa s manželom a aj s početnou skupinou priateľov zo
Slovenska zúčastnila už po druhýkrát vášho šela maratónu , všetko bolo v
poriadku, až do chvíle, keď sme zistili, že nám z uzamknutého nosiča na
bycikle na aute ukradli naše dva úplne nové bycikle značky GIANT TRANS X29
a ANTHEM 29. Parkovali sme na lúke pod hradom.
Ostali sme zúfalí a sklamaní, pretože sme "bikeri" telom aj dušou a máme za sebou už nespočetne veľa maratónov a s takouto drzosťou sme sa ešte
nestretli, vymazalo to aj dobrý pocit z môjho 3. miesta v kategórii žien nad 40 rokov. Zavolaný policajti spísali a nafotili trestné oznámenie na neznámeho
páchateľa.
Myslím, že tu zlyhal aj organizátor a to vôbec nezabezpečená ochrana od
polície a možno by stačilo len zopár prejazdov, tak ako to už na maratónoch je zvykom a nielen vybrať za parkovné 40,- czk.
Asi nebudete prekvapený, keď účasť Slovákov v takom hojnom počte ako
bývalo tento rok a aj po minulé roky na budúci rok určite klesne, stratili
sme dôveru a chuť sa k vám vrátiť. A bohužiaľ nemôžem váš maratón ani
žiadnemu známemu bikerovi odporučiť.
Zároveň vás prosíme, akékoľvek informácie ohľadom tejto krádeže posunúť na políciu v Lipníku nad Bečvou.
inak k uzamknutemu nosicu len tolko ze ak je thule tak ten ma univerzalny kluc.. prreto vzdycky na bike treba pouzit dalsi zamok a aspon o priecnik to dat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
moja suhlasila mat doma bajk/y:
dnes vo Svätom Jure ukradli Cannondale RZ120 1.0 2011
Veľkosť: L
Výr. číslo rámu: YM03654
Výr. číslo vidlice: LEFTY ULTRA CE1LA1ZPBR/R/W
keby ste ho niekto niekde videli, dajte prosím vedieť.
Díky
Vďaka všetkým za podporu a ochotu.
Bikerom zdar
Dobrý deň,
Včera 04.05.2013 som sa s manželom a aj s početnou skupinou priateľov zo
Slovenska zúčastnila už po druhýkrát vášho šela maratónu , všetko bolo v
poriadku, až do chvíle, keď sme zistili, že nám z uzamknutého nosiča na
bycikle na aute ukradli naše dva úplne nové bycikle značky GIANT TRANS X29
a ANTHEM 29. Parkovali sme na lúke pod hradom.
Ostali sme zúfalí a sklamaní, pretože sme "bikeri" telom aj dušou a máme za sebou už nespočetne veľa maratónov a s takouto drzosťou sme sa ešte
nestretli, vymazalo to aj dobrý pocit z môjho 3. miesta v kategórii žien nad 40 rokov. Zavolaný policajti spísali a nafotili trestné oznámenie na neznámeho
páchateľa.
Myslím, že tu zlyhal aj organizátor a to vôbec nezabezpečená ochrana od
polície a možno by stačilo len zopár prejazdov, tak ako to už na maratónoch je zvykom a nielen vybrať za parkovné 40,- czk.
Asi nebudete prekvapený, keď účasť Slovákov v takom hojnom počte ako
bývalo tento rok a aj po minulé roky na budúci rok určite klesne, stratili
sme dôveru a chuť sa k vám vrátiť. A bohužiaľ nemôžem váš maratón ani
žiadnemu známemu bikerovi odporučiť.
Zároveň vás prosíme, akékoľvek informácie ohľadom tejto krádeže posunúť na políciu v Lipníku nad Bečvou.
Ďakujeme za pochopenie
Katarína Belzárová
Štartovné číslo : 2058 a 2056