- štart strednej trate v dvoch vlnách
- oddelené vyhodnotenie Slovenského pohára a "Hobby" kategórii
- lacnejšie štartovné až do 15.4. tj. 5 dní pre pretekom
- sme súčasťou novej série Slovak XCM Tour
- zaujímavé prekvapenie v programe
viac informácií v propozíciách na našej stránke
posledný komentár: 8. 9. 2025 o 9:59
posledný komentár: 19. 8. 2025 o 10:04
posledný komentár: 22. 7. 2025 o 9:21
dnes prvy krat naostro otestovane bezdusak a teda povem vat to bol iny naklad drzi to lepsie ide to lepsie a je to meksie
a este by ma zaujimala jedna vec nieviete kto to bol alebo co sa s nim stalo? tesne zamnou sa dost skaredo zdrbal jeden jazdec v zjazde na krkavec ja som len zapocul taky neprijemny zvuk a ked som sa nachvilu stihol otocit tak som uz len videl ako je tam dost zaujimavo pozaplietany do bajku
dnes pomoc ponaťahovať jedny kŕče a znitovať jednu reťaz (lebo chalan to nevie a nikdy nerobil???)
Hmm, tak mne neprisla ziadna SMS, asi mam zle vyplneny mobil
Akurat som ta videl s havinom, ked si nitoval tu retaz. To si uz mal po dojazde ci si taky rychly, ze mas o pol hodinu rychlejsi cas?
Je pravda ze bageta bola sklamanie, ale nechodime sa predsa najest na preteky
A neviete kde bude foto, ked fotilo Faxcopy?
A neviete kde bude foto, ked fotilo Faxcopy?
tak logicky mi z toho vypliva ze na stranke faxcopy
http://hviezda.faxcopy.sk/
Inak ma nic nenapada co by som k dnesku napisal. Fakt
zaujimave je ze ja som zaregistroval 2 pocas mojho prechodu - teda bordel bol od tych co ani nesli na nejaky zaujimavy vysledok...
Pretek bol dnes super aj ta trat, len male zavahanie na BK, kde (ked) som predpokladala, ze bude check point, tak som tam sla a pritom som uz mohla ist priamo dole, ako byvali prasiatka....Inak fajn...
Skoda len, ze naozaj nebolo tak ako je zvykom a aj ostatni bikeri ocakavaju teple jedlo v cieli....Radsej mohli davat bud vodu alebo pivo, bez bagety ale za to aspon so slovneskou klasikou gulasom....To je asi jedine minus.....A stat 2x radu kvoli ciganskej....
Ale co..... sme prezili, pocasicko aj trat fajne aj lidicky
A najmensej chlpatej ucastnicke blahozelam....s mojou chodime tiez na bike do lesa ale bala by som sa dat asi tolko km s nou.....