Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
ked sa spytam suseda, ze kolko stala motorka a on mi povie, ze "to sa nehovori", co to ma spolocne s tym kolko sused zaraba v porovnani s inymi krajinami?
uz som si to viac krat vsimol na tomto fore v sekcii "galeria nasich bikov"
salutant, ono je to vsetko o ludoch a o moralke v spolocnosti. ak nahodou povies ze zarabas "malo" tak si neschopak a socka, ak povies ze zarabas "vela" tak si urcite podvodnik a zlodej. tak sa netreba cudovat ze ludia neradi hovoria o peniazoch.
no a teraz k teme. to Volvo je velm pekne, tiez sa mi paci. pre mna vsak ma nevyhodu ze clovek sedi "nizko" ako u vacsiny osobnych aut a nema az taky prehlad na cestu ( a to si teraz nemyslite ze mam nejake velke SUV )
S tým výhľadom súhlasím s Mattom.Je fajn byť trochu vyššie a mať prehľad, no pri autách typu SUV trocha prekáža vo výhľade pomerne hrubý A-stĺpik.Aspoň teda na Outlanderi.
Nemám problém to susedovi povedať, dokonca aj mnavakovi som to povedal, ale osobne...no z nejakého dôvodu to nechcem písať verejne, v podstate anonymne, neviem prečo, ale je to tak...a okrem toho pár ťukancov na klávesnici a dá sa hravo zistiť, čo to stojí...
sak prave. kedze sa to da lahko zistit, nemal by byt problem priamo odpovedat na jednoduchu otazku. ale dobre, nechajme to
craobs: hrozny interier aby auto za tu cenu nemalo 2 zonovu klimu,nech idu doprdele s prepacenim,a to ovladanie radia,ventilatorov apod ani nehovorim
asi som moc konzervativny
vsetky tieto civici interierom su ubohe...ten kto to navrhoval bol bud zhuleny alebo ozraty... kolega ma nieco podobne..ale na chut tomu neviem zvnutra prist,a navyse to auto je malililinkate,tak pre 170cm ludi
predpokladám, že si jeden s fanúšikov koncernu VW onanujúci nad oktávkou, golfom a úplne najvačšou pýchou v dedine a6kou s 2.5 TDi...pretože poriadny automobilový nadšenec by takú ***** nikdy nenapísal...
PS1: mám 196 cm a nemal som problém ani vzadu otočiť BB - Schwechat...
PS2: dizajn je otázkou subjektivity, ja keď vidím dizajn novej A3 tak mi je na grcanie a tebe sa určite páčiť bude, nemám pravdu?
Pre pripomenutie
Ale je pravda, že jfab hneď pripustil, že všetko môže byť úplne inak. A inak, mne sa tá honda páči, vždy som po takej poškuľoval ale z praktického hľadiska pre mňa nevhodná.
Prosim o pomoc. Hladam jazdene auto, ktore by splnalo nasledujuce podmienky:
najradsej japonske, benzin 1,6, cena max. 7000€, velky kufor, nie prilis velke rozmery vhodne aj na pohyb v meste, vacsi vnutorny priestor, zvyseny podvozok vhodny na dopravu na chalupu a lyzovacku, nizka spotreba v meste, komfortna jazda s plne nalozenym autom na dlhych trasach. Pohon 4x4 nie je podmienkou.
Netusim, ako sa oznacuju auta so zvysenym podvozkom, ale nie su to SUV.
Zatial mi najviac vyhovuje Ford Fusion X, aj ked nie je japonec. Aj Nissan Qashqai by vyhovoval, len jeho cena je este stale prilis hore.
Dakujem.
Ano a aj som pisal, ze auto bude vyuzivane prevazne v meste na kratke vzdialenosti. A co sa tyka dizajnu... Kazdemu sa paci nieco ine. To, ze sa mi nepaci niektory bike, nebudem vsetkych o dusu presviedcat, aky je skaredy a hnusny. Poviem to iba sebe a tesim sa, ze nie je moj.
Ja som ti chcel na tvoju povodnu specifikaciu napisat Honda Jazz, len sa mi to zdalo vzhladom na tu poziadavku zvyseneho podvozku offtopic, tak som to ani nenapisal. Nakoniec si ale skoncil hned vedla Jazzu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
uz som si to viac krat vsimol na tomto fore v sekcii "galeria nasich bikov"
to bolo k tomu, ze kto kolko zaraba
no a teraz k teme. to Volvo je velm pekne, tiez sa mi paci. pre mna vsak ma nevyhodu ze clovek sedi "nizko" ako u vacsiny osobnych aut a nema az taky prehlad na cestu ( a to si teraz nemyslite ze mam nejake velke SUV
sak prave. kedze sa to da lahko zistit, nemal by byt problem priamo odpovedat na jednoduchu otazku. ale dobre, nechajme to
asi som moc konzervativny
trochu OT ale prezraď:
na akom "dizajnerskom skvoste" prevážaš svoju riť ??
predpokladám, že si jeden s fanúšikov koncernu VW onanujúci nad oktávkou, golfom a úplne najvačšou pýchou v dedine a6kou s 2.5 TDi...pretože poriadny automobilový nadšenec by takú ***** nikdy nenapísal...
PS1: mám 196 cm a nemal som problém ani vzadu otočiť BB - Schwechat...
PS2: dizajn je otázkou subjektivity, ja keď vidím dizajn novej A3 tak mi je na grcanie a tebe sa určite páčiť bude, nemám pravdu?
Ale je pravda, že jfab hneď pripustil, že všetko môže byť úplne inak. A inak, mne sa tá honda páči, vždy som po takej poškuľoval ale z praktického hľadiska pre mňa nevhodná.
najradsej japonske, benzin 1,6, cena max. 7000€, velky kufor, nie prilis velke rozmery vhodne aj na pohyb v meste, vacsi vnutorny priestor, zvyseny podvozok vhodny na dopravu na chalupu a lyzovacku, nizka spotreba v meste, komfortna jazda s plne nalozenym autom na dlhych trasach. Pohon 4x4 nie je podmienkou.
Netusim, ako sa oznacuju auta so zvysenym podvozkom, ale nie su to SUV.
Zatial mi najviac vyhovuje Ford Fusion X, aj ked nie je japonec. Aj Nissan Qashqai by vyhovoval, len jeho cena je este stale prilis hore.
Dakujem.
zaujímavé..
ale som rád že nepatrím do skupiny ludí(možno som na to ešte nedospel