miro ved to je jedno ... i tak je to < > takato "natlakova" akcia .. iba co to vzbudi agresivitu vo vodicoch .. vid dfens ... no ale aby som niekoho neurazil tak mam v sebe co to vina tak mozno len trepem
asi som nepochopil, ako tento diskusny system funguje, inak by som nevytvaral duplicitne temy.
A samozrejme, negativne reakcie typu "akurat nasierate vodicov" pozname, ale cesta nepatri len autodoprave, ale rovnako aj cyklodoprave. Aj cyklojazdou mozeme ako poukazat na tento fakt. Dane platime vsetci, ci vodici, cyklisti alebo cyklisti, ktori obcas aj soferuju.
Takze sa vidime zajtra o 18:00. Blikacky budu k dispozicii na zapozicanie za 1 Euro.
Nech si zvykajú...
Palivo je stále drahšie - ale ako tak na uliciach pozerám, ešte stále je lacné.
Paliva je stále menej a menej - ale tak sa mi zdá, že všetci si myslia, že zásoby sú nevyčerpateľné.
Áut je stále viac a viac, možnosti na zaparkovanie blízko cieľa menej a menej.
A jedného krásneho dňa to všetko naraz drbne a tí v ktorých sme vzbudzovali agresivitu zistia, že ten Draisov vynález čosi do seba má!
radi vás uvidíme na Veľkej májovej cyklojazde Bratislavou, ktorá sa uskutoční posledný piatok 27.5. - štart je z Nám. SNP. Užime si teplé počasie príjemnou jazdou po meste. Blikačky budú k zapožičaniu, ak by niekto nemal a chcel dodržať povinnú výbavu
Dnes 2 roky spolu! O 18.00 jubilejná Critical Mass v Bratislave!
Pridaj sa aj ty medzi stovky cyklistov, ktorí každý posledný piatok v mesiaci sadajú na bicykel a jazdia za budovanie cykloinfraštruktúry a ústretovosť voči cyklistom v našom meste!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
post468145.html
post476738.html
asi som nepochopil, ako tento diskusny system funguje, inak by som nevytvaral duplicitne temy.
A samozrejme, negativne reakcie typu "akurat nasierate vodicov" pozname, ale cesta nepatri len autodoprave, ale rovnako aj cyklodoprave. Aj cyklojazdou mozeme ako poukazat na tento fakt. Dane platime vsetci, ci vodici, cyklisti alebo cyklisti, ktori obcas aj soferuju.
Takze sa vidime zajtra o 18:00. Blikacky budu k dispozicii na zapozicanie za 1 Euro.
Palivo je stále drahšie - ale ako tak na uliciach pozerám, ešte stále je lacné.
Paliva je stále menej a menej - ale tak sa mi zdá, že všetci si myslia, že zásoby sú nevyčerpateľné.
Áut je stále viac a viac, možnosti na zaparkovanie blízko cieľa menej a menej.
A jedného krásneho dňa to všetko naraz drbne a tí v ktorých sme vzbudzovali agresivitu zistia, že ten Draisov vynález čosi do seba má!
radi vás uvidíme na Veľkej májovej cyklojazde Bratislavou, ktorá sa uskutoční posledný piatok 27.5. - štart je z Nám. SNP. Užime si teplé počasie príjemnou jazdou po meste. Blikačky budú k zapožičaniu, ak by niekto nemal a chcel dodržať povinnú výbavu
Viac info: http://www.criticalmass.sk
Pridaj sa aj ty medzi stovky cyklistov, ktorí každý posledný piatok v mesiaci sadajú na bicykel a jazdia za budovanie cykloinfraštruktúry a ústretovosť voči cyklistom v našom meste!