nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Hm Cav.mal problem preliest kopcek,takze bolo mimo spurtu.Goss nic moc a Viviany ako zvycajne:).
Ak tu aj nejaky amater sype anabolika a podobne veci, moc mu to podla mna nepomaha, kedze netrenuje dostatocne vela a najma systematicky.
Dik,Ono by mali fungovat vsetky len vyzaduju o 2 kliknutia viacej.
Pousilujem sa vsak nabuduce,aby to bolo len na jeden klik.
Ak tu aj nejaky amater sype anabolika a podobne veci, moc mu to podla mna nepomaha, kedze netrenuje dostatocne vela a najma systematicky.
Nebolo to doma. Ale uz je to jedno. Podme na inu temu.
Doporučujem ti ísť sa pozrieť na preteky veteránov - ide sa na krv, hádžu sa vlny, v špurtoch sa vytŕčajú lakte, víťazi sa idú zblázniť od radosti, porazení majú slzy na krajíčku. Výstroj ako ***** profíci a to si kupujú za svoje. A prečo by takto pobláznení ľudia nedali nejakú tú stoeurovku za sypanicu, aby sa mohli prsiť, aký sú ***** cyklisti? Nedal by som za nich ruku do ohňa!
Preto som aj napisal ,ze v buducnosti az tu nieco hodim,tak sa budem snazit to davat v takom formate,aby to bolo pre kazdeho jednoduche az bude mat chut to kuknut.Neprikladal som k tomu vyznam,preto vdaka za upozronenie.
V dnesnom dojazde na TDR tam BMC urobilo peknu dieru cez zakrutu,no nejak to nevyuzili nakoniec: https://www.youtube.com/watch?v=mRKwz5cuVeQ
Doporučujem ti ísť sa pozrieť na preteky veteránov - ide sa na krv, hádžu sa vlny, v špurtoch sa vytŕčajú lakte, víťazi sa idú zblázniť od radosti, porazení majú slzy na krajíčku. Výstroj ako ***** profíci a to si kupujú za svoje. A prečo by takto pobláznení ľudia nedali nejakú tú stoeurovku za sypanicu, aby sa mohli prsiť, aký sú ***** cyklisti? Nedal by som za nich ruku do ohňa!
Prehanas ako vzdy. Este si zabudol dodat, ze niektori uz maju teraz najazdenych tak 5000km, boli tuto jar 2x na Mallorke a platia si trenera (aby si niekto nemyslel, ze ti blazni dosahuju tie nadludske vykony len vdaka sypacke).
asi dojdem kuknut, ked to bude volna jazda tak to nejako dam, co uz so zlomenymi prstami na nohe, a smutne kukat z okna jak je pekne vonku nebudem