Jedna vec je "ohladuplnost" vodica, ale ked si pozries to auto, tak nechapem, ako mohlo prejst STK...
Okrem toho, co sa tyka najazdenych km a EK, tak si vsimnite, ze v roku 2009 malo pri kontrole 116485km, a v roku 2011 to bolo uz len 92915km.
Jasne, vozidlo je pravidelne servisovane, tachometer nepretoceny....
Tiez ma serie jeden biely taxik Fiat Stilo (BA-404-UD) brazdiaci ulicami BA, ktory vyslovene chrli popol a smrad, ale EK ma v poriadku.
Ja vam ho zrusim, ziadne pristupne som nedostal za to, ze ten singlac ide po mojom pracovisku, a ze prizmurim obe oči Nepoznate slusne mravy pánové !!!
no tak my sa musime stretnut a prebrat dalsie single nech t ma grady
Ahoj bikeri,na buduci týžden bikovanie v okolí vašho mesta +,-,100km v okolí,nemate nejake zaujímavé "destinacie"?a pamäti"hodnosti",vznik pivného moku a vyvoja človeka s kostky slivky ?nejake mapy,aleb GPS?dik, bikovaniu zdar...
Tino10 Zalezi od povrchu aky chces jazdit, ale ako pozeram na tvoje dalsie prispevky, tak asi teren. Napis co su tvoje priority: kostoliky? hrady? vrcholy kopcov? vyhlady? rozhladne? single? mineralne pramene? Jeden vyjazd ci viac dni? Vikend alebo cez tyzden? Kde budete startovat? Ako daleko od BJ a ktorym smerom chcete ist?
Kopec GPS zaznamov je tu v nasej teme ale ak mas vyhliadnute nejake specialne zelanie sem s nim...
Minikin,napisal som malo,ale z ponuky - z každeho rožku trošku,ideme na 4-5 dni,výjazd z Košic, denne tak 60-70km,prevážne teren,vyražat by sme mali z Ladomirovej a nepohrdnem-e kopce a sk..vene kopce...idem pozriet GPS ako si dal odkaz a zatial dik...hlavne ak vyjde počasie a to je už v iných rukach dik cao
Minikin,napisal som malo,ale z ponuky - z každeho rožku trošku,ideme na 4-5 dni,výjazd z Košic, denne tak 60-70km,prevážne teren,vyražat by sme mali z Ladomirovej a nepohrdnem-e kopce a sk..vene kopce...idem pozriet GPS ako si dal odkaz a zatial dik...hlavne ak vyjde počasie a to je už v iných rukach dik cao
Ladomirova. To je dost od ruky na bikovanie v terene blizko Bardejova. To by ste sa museli presunut napr. autom blizsie aby ste dali nieco lepsie z blizkeho okolia Bradejova. Napr. Bardejovske kupele, Magura, Zborovsky hrad... Myslim, ze som tu uz niekde pisal o trasach pri svidniku - rozhladne a SK-PL hranica, mozno aj tebe pretoze s tou Ladomirovou sa mi nieco osviezilo v pamati. Ak nie, napis a znova to popisem.
ahojte, v prípade ze máte záujem o nenarocne biketoury, organizujeme ich na https://www.facebook.com/BajkerTeam ,, mozte ceknut, pridat a vydat sa s nami. Hlavne okolie MI, KE, HE, TV, VT
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Okrem toho, co sa tyka najazdenych km a EK, tak si vsimnite, ze v roku 2009 malo pri kontrole 116485km, a v roku 2011 to bolo uz len 92915km.
Jasne, vozidlo je pravidelne servisovane, tachometer nepretoceny....
Tiez ma serie jeden biely taxik Fiat Stilo (BA-404-UD) brazdiaci ulicami BA, ktory vyslovene chrli popol a smrad, ale EK ma v poriadku.
som rad !! dik
no tak my sa musime stretnut a prebrat dalsie single nech t ma grady
Dobre fotky
Kopec GPS zaznamov je tu v nasej teme ale ak mas vyhliadnute nejake specialne zelanie sem s nim...
Ladomirova. To je dost od ruky na bikovanie v terene blizko Bardejova. To by ste sa museli presunut napr. autom blizsie aby ste dali nieco lepsie z blizkeho okolia Bradejova. Napr. Bardejovske kupele, Magura, Zborovsky hrad... Myslim, ze som tu uz niekde pisal o trasach pri svidniku - rozhladne a SK-PL hranica, mozno aj tebe pretoze s tou Ladomirovou sa mi nieco osviezilo v pamati. Ak nie, napis a znova to popisem.
Edit: Nechystate sa, nahodou, spolu do tej Ladomirovej?