Pardon, ale je problem v trati?? aky? podla mna aj preteky na 30 km su preteky.. ci nie?? Neviem budem mame ciele pretekat, alebo len vyhravat alebos a len vozit..propozicie su jasne tak neviem co sa tu riesi...
Richard neviem ale smiat sa s cudzieho nestastia..myslim si o tom svoje.. Prajem aby sa Ti nic podobne nestalo par dni pred akciou..Tu ironiu som vycitil a uzasne "motivuje"...
Data mame na komercnom serveri (normalne za to platime) a vypadlo to teraz cez vikend! neviem co je pricina padu dat... Prevadzkovatel bol kontaktovany..Myslite si ze organizator cyklomaratonu je IT?? Robime co mozeme..
Zatial aspon vdaka Lubosovi ..
PROPOZICIE.. http://www.bikepoint.sk/spravy/reportaze/pozvanka-bbb-vlko-hron-cyklomaraton/
Vdaka za pochopenie urobime co mozeme..
Inak ak by niekoho zaujimalo aj tento vikend dobrovolnici upravovali pre Vas trat..
Vdaka za porozumenie.
ide o to že za cenu toho štartovného to mohol byť aspoň polmaratón.. príde mi to dosť 15 eur .. slovenský pohár na ceste max 8 eur..cross country to isté .. čo sa týka stránky tak také veci sa dejú .. a za trať Ďakujeme
V poriadku problem je velmi neprijemny..spadla nam klubova aj maratonska stranka. Ja so svojimi IT znaloslatami a monostami ani nik s organizatorov to nevieme teraz ovplyvnit. tak prosim len o pochopenie ktore verte aj koli partnerom podujatia je dvojnasobnje neprijemne a nas mrzi...
ide o to že za cenu toho štartovného to mohol byť aspoň polmaratón.. príde mi to dosť 15 eur .. slovenský pohár na ceste max 8 eur..cross country to isté .. čo sa týka stránky tak také veci sa dejú .. a za trať Ďakujeme
Rozdiel je len v Kozlinci vicemene.. No slovensky pohar na ceste poznam je to tak 8-10 a dostanes figu borovu a nie obcerstvenie.nariklad, znacenie, pracu smernikov, obed, hodnotny suvenir.. atd atd..ale otazka vysky startovnych je vzdy na debatu
verim ze prides..skoda ze so slatinskym dukatom..stale si to opakovane dava na nas termin, skoda mohli by sme si pomoct ale je to iny typ akcie
Verim ze vas aj skvela tombola (2 bicykle) testovanie Felt a Scott spravne navnadia
Rozdiel je len v Kozlinci vicemene.. No slovensky pohar na ceste poznam je to tak 8-10 a dostanes figu borovu a nie obcerstvenie.nariklad, znacenie, pracu smernikov, obed, hodnotny suvenir.. atd atd..ale otazka vysky startovnych je vzdy na debatu
verim ze prides..skoda ze so slatinskym dukatom..stale si to opakovane dava na nas termin, skoda mohli by sme si pomoct ale je to iny typ akcie
Verim ze vas aj skvela tombola (2 bicykle) testovanie Felt a Scott spravne navnadia
ja ako junior 4 eura..
a ako mám chápať to testovanie ? môžem si ho zobrať na trať alebo ako to je ?
Asi ano , je rozdiel či to bude 1600 m alebo 650 m hlavne na úvod sezóny keď mi tachometer ukazuje slabých 600 km a 6000 výškových. Ale pozerám že tu neikto pastol gpx súradnice takže to natiahnem do garmina a uvidím. V každom prípade Ďakujem za ochotu.
Halo halo vlkaci - organizatori, mate nieco so strankou, chcel som zaplatit startovne v predstihu, no kedze stranka vlkohron.sk nefunguje, tak neviem udaje k platbe...
Viete s tym nieco urobit? Budete akceptovat platby este tento tyzden (kedze to nebola chyba bikerov, ze nesla stranka)?
Dakujem!
Halo halo vlkaci - organizatori, mate nieco so strankou, chcel som zaplatit startovne v predstihu, no kedze stranka vlkohron.sk nefunguje, tak neviem udaje k platbe...
Viete s tym nieco urobit? Budete akceptovat platby este tento tyzden (kedze to nebola chyba bikerov, ze nesla stranka)?
Dakujem!
Na stranke cyklo.sao-tatry.sk je online registracia,prihlaska a aj udaje k platbe
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kenan nefunguje im stranka a nie to este propozicie trati
Veď sa čudujem,že nás úplne nevyškrtli
Kenan ak Ti to pomôže tu je GPS minulého ročníka. Trať je tá istá
Richard neviem ale smiat sa s cudzieho nestastia..myslim si o tom svoje.. Prajem aby sa Ti nic podobne nestalo par dni pred akciou..Tu ironiu som vycitil a uzasne "motivuje"...
Data mame na komercnom serveri (normalne za to platime) a vypadlo to teraz cez vikend! neviem co je pricina padu dat... Prevadzkovatel bol kontaktovany..Myslite si ze organizator cyklomaratonu je IT?? Robime co mozeme..
Zatial aspon vdaka Lubosovi ..
PROPOZICIE.. http://www.bikepoint.sk/spravy/reportaze/pozvanka-bbb-vlko-hron-cyklomaraton/
Vdaka za pochopenie urobime co mozeme..
Inak ak by niekoho zaujimalo aj tento vikend dobrovolnici upravovali pre Vas trat..
Vdaka za porozumenie.
verim ze sa to skoro spojazdni
http://www.bikepoint.sk/spravy/reportaze/pozvanka-bbb-vlko-hron-cyklomaraton/
prihlaska / platba
http://www.cyklo.sao-tatry.sk/2013/preteky/vlkanova/index.php?l=sk
ja ako junior 4 eura..
a ako mám chápať to testovanie ? môžem si ho zobrať na trať alebo ako to je ?
Stredu som mal v plane. Ešte jedna otázka, koľko výškových má polmaratón ?
Asi ano
Dakujem!
Dakujem!
Na stranke cyklo.sao-tatry.sk je online registracia,prihlaska a aj udaje k platbe
Podla GPX suboru co som nasiel tusim na ich stranke ma polmaraton 42,16km/1300m