Halo halo vlkaci - organizatori, mate nieco so strankou, chcel som zaplatit startovne v predstihu, no kedze stranka vlkohron.sk nefunguje, tak neviem udaje k platbe...
Viete s tym nieco urobit? Budete akceptovat platby este tento tyzden (kedze to nebola chyba bikerov, ze nesla stranka)?
Dakujem!
uz stranka ide- platby stihnete okrem toho ucet aj sposob platby je aj na registracnom systeme cyklo sao ... ucet v banke nesuvisi s vypadkom servera ktory zial bol u komercneho dodavatela...chyba odstranena
Halo halo vlkaci - organizatori, mate nieco so strankou, chcel som zaplatit startovne v predstihu, no kedze stranka vlkohron.sk nefunguje, tak neviem udaje k platbe...
Viete s tym nieco urobit? Budete akceptovat platby este tento tyzden (kedze to nebola chyba bikerov, ze nesla stranka)?
Dakujem!
vyssie soms a k vypadku vyjadril aj informacie zverejnil..vyriesene zial cez vikend vam to nik nenapravi, ale zas ani banka nerobi prevody )
Keď porovnám fotky s tým ako to bolo vyjazdené minulý týždeň a teraz, tak sa na trati poctivo trénuje. Len tak pre uspokojenie voči iným maratónom - ešte sa neriešia plášte
Keď porovnám fotky s tým ako to bolo vyjazdené minulý týždeň a teraz, tak sa na trati poctivo trénuje. Len tak pre uspokojenie voči iným maratónom - ešte sa neriešia plášte
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikemap.net/route/2087485?136721126850647#lat=48.680338755101&lng=19.17312&zoom=12&maptype=ts_terrain
8. ročník BBB Vlko- Hron cyklomaratónu.
KotolnikBB mas prosim ta gpx aj pre trat 72km (resp tu hobby 30km, ktora spolu s tou 42km tvori spolu 72km)?
STRANKA OPAT FUNKCNA - do 30.4. zlavnene startovne !!!
nieco v stredu nieco v piatok - zial narod slovensky rad preznacuje
Dakujem!
uz stranka ide- platby stihnete
Dakujem!
vyssie soms a k vypadku vyjadril aj informacie zverejnil..vyriesene zial cez vikend vam to nik nenapravi, ale zas ani banka nerobi prevody
No jednoznačne gumené
stoji tam gringo vo vesticke a zapise cisla pretekarov a cas kolko tam cakali na prejazd vlaku. potom sa im to z casu odpocita.
a este som pocul, ze aj pripinacky boli raz na trati. To sa mi ani verit nechce...