Preteky boli naozaj paradne, na to že boli moje prve som si ich uzil . Jedine co organizatorom vytknem, ze mi ukradli zrejme ponozky zo sponzorskeho balicka , kazdy mal, len ja nie :-/. Ale inac parada!!!
No to urcite nebol organizator, reklamovali ste to?? tuto neprijemnost sme mohli predsa napravit..napiste PM
prispevok som zmenil ja forum som bral ako moznost prezentacie organizatora kto ste citali islo o nas a nie o ine maratony!!ciel bolo povedat ze kym do nas busili nas to zmotivovalo.. anakoniec az na jedneho to zvysok pochopil kludne zmazte moj profil dodiskutovane... nech sa vam dari
ďakujem tým, ktorí pomohli a podporili, keĎ nie inak aspon slovom, Ďakujem aj tím, ktorí privreli očkom nad nedostatkami či už objektívnymi alebo subjektívnymi, ale najmä všetkým podporovateľom, sponzorom a účastníkom ĎAKUJEME !!! o rok možno dovi...
tak zas Vlkohronske ponozky je klasika
kedze treba viest aj deti k pretekaniu, tak som tento rok ozelel dlhu a postavili sme dve rod. druzstva. detom sa velmi pacilo, dokonca aj zene . akurat mne bolo trochu luto, tu trat mam rad a podla mna je kazdym rokom lepsia
Super akcia, mal som obavy, aby ma v tom bahne bicykel bez poruchy doniesol az do ciela, ale napokon sme to obaja zvladli Najviac sa mi pacil ten krasny singel, ktory nasledoval po vyjazde na Kozlinec, vystihol som situaciu, ked predo mnou ani za mnou nebol ziadny jazdec, takze som si ho mohol naplno vychutnat. Vdaka organizatorom !
myslím si, že na silné slová autora (asi Riaditeľ SLOVAK XCM TOUR a majitel nizsie uvedenej domeny)
Myslím si že slová "pána riaditeľa Slovak XCM Tour" si netreba vôbec všímať. Sám nejazdí a neorganizuje mtb maratóny, tým pádom nevie o čom hovorí. Naopak je osobne zodpovedný za rozpad CMS. root, so Šelou máš pravdu, bol som tam. Šela bola fajn ale traťou sa nedá porovnať (išiel som 52ku) so žiadnym Slovenským mtb maratónom (aspoň polmatratón). Nebolo tam prakticky žiadne stúpanie, veľa asfaltu a veľa veľmi rýchlych úsekov. Našťastie bolo blato, tak boli aspoň single zaujímavé.
Na Slovensku sú mtb maratónyurčite zábavnejšie a zaujímavejšie.
Porovnavat 33 startujucich na dlhej a 208 na kratkej so Selou a este to pokladat za uspech je podla mna dost mimo.
Nic v zlom, len mi to nedalo.
root: podla mna mal na mysli pocet startujucich Slovakov na Sele ako na jednom z pretekov Slovak XCM Tour vzhladom na ten clanok uvedeny vyssie
Kazdopadne ako ucastnik Vlko-Hronu dakujem organizatorom, bola to moja prva ucast a myslim, ze nie posledna
Kedze trate uz su znacne vyprofilovane, tak prajem do buducnosti najma viac ucastnikov.
PS: sice jedlo, ktore dostavame v ramci startovneho som snad nikdy verejne nehodnotil, ale teraz musim cestoviny pochvalit, boli naozaj velmi chutne
Na Slovensku sú mtb maratóny určite zábavnejšie a zaujímavejšie.
Ak by si o Šele niečo vedel, tak by si vedel aj to, že táto skrátená krátka bola tento rok prvý krát, dovtedy mala 58 km a trať bola úplne iná, ale to nie je podstatné, každý vie, že Šela je o dlhej, keby si dal tú, tak takú vec nikdy nenapíšeš.
Inak: Riešte si organizátorské invektívy medzi sebou a robte maratóny pre ludí (resp. neťahajte do toho ludí) a myslím tým teraz úplne všetkých organizátorov.
Porovnával som polmaratón. O tom čo píšeš o Šele viem.
So zbytkom súhlasím, len človeku občas nedá keď číta niektoré vyjadrenia a zároveň do toho začne vidieť.
neporovnaval som so Selou je to ine podujatie narazal som na diskusie o *"kvalite/nekvalite Vlkohronu a ze v tom case bolo identicke podujatie a ze kolko Slovakov si vybralo tieto preteky a ze to potesilo ze pocte poretekraov je stabilizovany cize asi ze ludia su SPOKOJNI a to je to hlavne nic ine nic viac ako odpoved na otazky ohladne kvality maratonu
Ak by si o Šele niečo vedel, tak by si vedel aj to, že táto skrátená krátka bola tento rok prvý krát, dovtedy mala 58 km a trať bola úplne iná, ale to nie je podstatné, každý vie, že Šela je o dlhej, keby si dal tú, tak takú vec nikdy nenapíšeš.
Inak: Riešte si organizátorské invektívy medzi sebou a robte maratóny pre ludí (resp. neťahajte do toho ludí) a myslím tým teraz úplne všetkých organizátorov.
root kľud, tiež skôr píšeš, ako rozmýšľaš, prečítal si si milusho názor, tiež som chcel napísať, to, čo on. Je logické, že porovnávaš rovnaké trate Pokiaľ viem, tak aj v rokoch, keď krátka Šela mala 58km, tiež obsahovala 10km roviny.
Na druhej strane milsu s tým názorom, že maratóny na Slovenskú sú zábavnejšie a zaujímavejšie by som sa moc nechválil, čo sa týka zaujímavosti, pre mňa bola Šela určite TOP. Čo sa týka náročnosti, je robená pre verejnosť (52-ka). Čo sa týka zábavy, tiež Šela má latku hodne vysoko. Na Slovensku pokiaľ viem, máme až na pár výnimiek všetko zvážnicové maratóny
Porovnavat 33 startujucich na dlhej a 208 na kratkej so Selou a este to pokladat za uspech je podla mna dost mimo.
stacilo presne citat islo o pocet sloveskych sportovcov ze sme dostali dovreu nehodnotil som niciu urovne treba citat..ale ostatni to pochopili a precitali.. vsetko dobre
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No to urcite nebol organizator, reklamovali ste to?? tuto neprijemnost sme mohli predsa napravit..napiste PM
ďakujem tým, ktorí pomohli a podporili, keĎ nie inak aspon slovom, Ďakujem aj tím, ktorí privreli očkom nad nedostatkami či už objektívnymi alebo subjektívnymi, ale najmä všetkým podporovateľom, sponzorom a účastníkom ĎAKUJEME !!! o rok možno dovi...
kedze treba viest aj deti k pretekaniu, tak som tento rok ozelel dlhu a postavili sme dve rod. druzstva. detom sa velmi pacilo, dokonca aj zene
Myslím si že slová "pána riaditeľa Slovak XCM Tour" si netreba vôbec všímať. Sám nejazdí a neorganizuje mtb maratóny, tým pádom nevie o čom hovorí. Naopak je osobne zodpovedný za rozpad CMS.
root, so Šelou máš pravdu, bol som tam. Šela bola fajn ale traťou sa nedá porovnať (išiel som 52ku) so žiadnym Slovenským mtb maratónom (aspoň polmatratón). Nebolo tam prakticky žiadne stúpanie, veľa asfaltu a veľa veľmi rýchlych úsekov. Našťastie bolo blato, tak boli aspoň single zaujímavé.
Na Slovensku sú mtb maratónyurčite zábavnejšie a zaujímavejšie.
Tiež mi nedalo
root: podla mna mal na mysli pocet startujucich Slovakov na Sele ako na jednom z pretekov Slovak XCM Tour vzhladom na ten clanok uvedeny vyssie
Kazdopadne ako ucastnik Vlko-Hronu dakujem organizatorom, bola to moja prva ucast a myslim, ze nie posledna
Kedze trate uz su znacne vyprofilovane, tak prajem do buducnosti najma viac ucastnikov.
PS: sice jedlo, ktore dostavame v ramci startovneho som snad nikdy verejne nehodnotil, ale teraz musim cestoviny pochvalit, boli naozaj velmi chutne
So zbytkom súhlasím, len človeku občas nedá keď číta niektoré vyjadrenia a zároveň do toho začne vidieť.
root kľud, tiež skôr píšeš, ako rozmýšľaš, prečítal si si milusho názor, tiež som chcel napísať, to, čo on. Je logické, že porovnávaš rovnaké trate
Na druhej strane milsu s tým názorom, že maratóny na Slovenskú sú zábavnejšie a zaujímavejšie by som sa moc nechválil, čo sa týka zaujímavosti, pre mňa bola Šela určite TOP. Čo sa týka náročnosti, je robená pre verejnosť (52-ka). Čo sa týka zábavy, tiež Šela má latku hodne vysoko. Na Slovensku pokiaľ viem, máme až na pár výnimiek všetko zvážnicové maratóny
stacilo presne citat islo o pocet sloveskych sportovcov ze sme dostali dovreu nehodnotil som niciu urovne treba citat..ale ostatni to pochopili a precitali.. vsetko dobre