Určite veľa ľudí rozmýšľa pri kúpe nejakého komponentu na svoj bicykel, či to bude vec nová, z obchodu, alebo niečo z druhej ruky. Ako začínajúci biker som sa rozhodol pre druhú možnosť. Mám staršiu Meridu s pôvodnými brzdami a tak som pri hľadaní nejakých schopných véčok zablúdil na toto fórum. Nakukol som do sekcie Bazár. Zaujal ma inzerát používateľa 23jump s emailovou adresou [email protected]. Ponúkal Avid Single Digit 7. Čo to som si o týchto brzdách zistil, aj kamaráti mi ich odoporučili zobrať. Tak som sa dotyčnému ozval. Bola sobota, sľúbil, že začiatkom týždňa mi brzdy pošle. Nasledujúci piatok som mu zavolal pre overenie, či mi ich poslal. Tvrdil, že brzdy sú poslané, treba len čakať. Nádejal som sa, že zásielka je už na našej pošte a oznámenie o nej sa len niekde zapatrošilo, tak som od neho chcel podacie číslo. Bez neho by mi teta za priehradkou nepovedala, či sú už brzdy tam. Tvrdil, že lístok stratil. Tak som čakal. Čakal a čakal. Pokúšal som sa mu dovolať, sms-kovať, nereagoval. Neviem, čo si mám o takomto človeku pomyslieť.
Nič sa nedá robiť, musím sa poohliadnuť po iných brzdách...
"Predám tieto nepoužívane hodinky za lacnú cenu s toho dôvodu že su mi zbytočne" Co je toto za dementa, hodinky co stoja min.350e tu ponuka za 15e a ani po slovensky to nevie. objednavam tiez
Bakošova 32
841 03 Bratislava
0903 461 095
nick Fredy01
Kúpil som od neho tachometer VDO HC 12.6. Dohodli sme sa na sume 30 eur. Tvrdil že je plne funkčný, bežné známky používania, merač tepu nevyužíval a niekto iný ho využije lepšie ako on.
Lenže tachometer nefunguje správne. V krabici chýbal upínací systém, ktorý by mal byť súčaťou balenia. Kábel bol poškodený na dvoch miestach. Pulzmeter nefunguje správne, meria pulz aj keď hrudný pás nemám na sebe, ukazuje bludy.
Volal som s dotyčným, slušne som sa chcel dohodnúť na vrátení tachometra a peňazí, ale to odmietol. Tvrdí že predal funčknú používanú vec a keď to nefunguje správne, môže za to výrobca..
Každé druhé slovo bolo, že je seriózny, pritom jeho prístup taký vôbec nie je. Môže si užiť tie prachy, však sa mu to vráti a môže žiť s tým, že aj v mene má, že je luhár.
Čo sa stalo s luhárom?
Napísal som mu že či si mám poň dojsť alebo mi ho pošle. Sa ma spýtal že odkial som som povedal že z bystrice a že neni problém sa do brezna dopraviť. Potom už neodpísal
Keď som chcel prilbu od neho, tak všetko bolo v porádku až na to, že sa furta len o cene chcel baviť a keď som mu povedal, že si po ňu dôjdem, tak už maily žiadne nedošli