Určite veľa ľudí rozmýšľa pri kúpe nejakého komponentu na svoj bicykel, či to bude vec nová, z obchodu, alebo niečo z druhej ruky. Ako začínajúci biker som sa rozhodol pre druhú možnosť. Mám staršiu Meridu s pôvodnými brzdami a tak som pri hľadaní nejakých schopných véčok zablúdil na toto fórum. Nakukol som do sekcie Bazár. Zaujal ma inzerát používateľa 23jump s emailovou adresou [email protected]. Ponúkal Avid Single Digit 7. Čo to som si o týchto brzdách zistil, aj kamaráti mi ich odoporučili zobrať. Tak som sa dotyčnému ozval. Bola sobota, sľúbil, že začiatkom týždňa mi brzdy pošle. Nasledujúci piatok som mu zavolal pre overenie, či mi ich poslal. Tvrdil, že brzdy sú poslané, treba len čakať. Nádejal som sa, že zásielka je už na našej pošte a oznámenie o nej sa len niekde zapatrošilo, tak som od neho chcel podacie číslo. Bez neho by mi teta za priehradkou nepovedala, či sú už brzdy tam. Tvrdil, že lístok stratil. Tak som čakal. Čakal a čakal. Pokúšal som sa mu dovolať, sms-kovať, nereagoval. Neviem, čo si mám o takomto človeku pomyslieť.
Nič sa nedá robiť, musím sa poohliadnuť po iných brzdách...
Lenže ja nemám podľa čoho trénovať, keďže nemám funkčný pulzmeter a ani na nový nemám lebo ma obral o peniaze. To ho netrápi. Mne je jedno kto ho pozná, nemá charakter.
A hlavne on je z Bratislavy, ostatný sú chudáci z dediny.
osledného oznámenia
Vaša e-mailová ID vyhral (450,000.00 eur) v "El Gordo" španielskej
Medzinárodná Email lotérie ocenenie sa šťastné čísla a 9/11/13/24/43
Ref: ES/9420X2/68.
Pre objasnenie a postup Kontakt:
STALLION MEGA NÁROK AGENCY
Pán, Juan Carlos
E-mail, [email protected]
Tel :0034-688 381 441 (hovorí po anglicky a španielsky)
Svoje celé mená, adresa, vek, povolanie, telefónne čísla,
Poslať prehranie na tento email: [email protected]
Poznámka: Jedná sa o medzinárodný program lotérie prekladal z angličtiny
na Slovensko, pretože ste víťazom.
Gratulujeme.
S pozdravom,
Reagoval som na inzerat:
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-prehadzovace/174121/sram-x9.html
Nazor si moze urobit kazdy sam...
Mailova komunikacia:
====================
A:
Zdravim,
nasiel som tvoj inzerat na predaj Sram X9.
Je to este aktualne? Ake dlhe ramienko je na prehadzovaci?
B:
Cauko ponuka je aktualna salter ma kratke ramienko a radenie mam uz len sram x7
A:
Kolko chces len za salter?
Tiez ma zaujima to "pouzivane jeden mesiac", znamena to ze mas doklad o kupe ktory to potvrdzuje?
B:
Kupoval som to v january ale bral som to bez bloku aby to bolo lacnejsie zaruku som neriesil nix tamu nieje len idem kupovat x0 mam moznost sa vyhodnu cenu
A: Takze kolko chces za salter?
B: Za salter chcem 40eur
A: Odkial si?
B: Zlate moravce pokial by sa nedalo osobne viem to poslat postou
A:
Tak ja som z Kosic, takze ak to budeme riesit tak postou.
Posli mi este foto vo vyssom rozliseni z oboch stran saltra.
B: [FOTO]
A:
Ten salter je stary model (z roku 2008-09) a podla opotrebenia kladiek urcite nebol pouzivany len mesiac...
Navyse salter na fotkach co si mi poslal mailom je uplne iny ako ten na fotkach v inzerate na mtbiker.sk
B:
Mam dva jeden som mal na fulle so strednym ramienkom ten co je v inzerate uz je predany a to co som ti poslal ma kratke ramienko mal som na pevnaku teraz sa mi naskytla vyhodna kupa x0 tak tieto predavam a je malo jazdeny ten salter koleska niesu vybehane keby nemam vyhodne kupit x 0 tak ich ani nepredavam
A:
Kazdopadne NOVY X9 sa da kupit za 55 - ty chces 40 za ojazdeny z r 2008, navyse sa snazis odrbavat ze je mesiac stary a kupoval si ho v januari...
To nepotrebuje komentar. Daj mi k tomu nejake vyjadrenie nech mam co hodit do temy na fore.
B:
Ja som to kupoval vo vypredaji u kamarata ako stary model v decembri 2012 ci to je o9 -08 neriesim to neviem ja sa tomu tak nerozumiem a je mi to jedno aj toto co som kupil uz jeden x 0 je stary model z vypredaju a mam ho dva dva tyzdne a ci predam tento x9 je mi to jedno ked nechces nemusis to kupovat ja ti to nenutim ja len pisem co o nom viem cez zimu som na nom jazdil sneh blato vsetko ale nic mu nieje a nema naznaky niejakeho extra opotrebenia sak pohode sa da kupit za 55 novy tak kup ten aj ja som nazoru ze nove je nove ja ta neklamem nemam to v umysle
Kladky na mojom saltri (cca rok jazdeny) su v o dost lepsom stave (viditelne na zuboch). V ziadnom pripade toto nie je jazdene mesiac, a ako som pisal, to co predava je vyrobene v r.2008 (co samozrejme nutne nevyvraca tvrdenie ze to kupil v januari, ale naznacuje to a jeho objasnenie to len zaklincovalo).
Snazil sa ma odrbat ale narazil.
Ako vravim, nech to kazdy posudi sam.