Kategórie
Bike-techČo vám priniesla poštárka? # cestná cyklistika # doplnky # eshop # skúsenosti # diskusia # oprava defektu # nákup
posledný komentár: 11. 5. 2015 o 15:37
-5% Muc-Off Premium Footwear Shield ochranný sprej na tretry, 250ml
16,09 €
-5%
MOC 16,99 €
savings Muc-Off Silicon Shine ochranný a konzervačný sprej, 500 ml
12,09 €
savings
MOC 18,49 €
savings Muc-Off Chain Doc práčka reťaz + odmasťovač Bio Chain Cleaner
26,99 €
savings
MOC 40,99 €
savings Muc-Off Bicycle Chain Brush čistiaca kefka na reťaz a pohon
12,59 €
savings
MOC 17,99 €
ty špekulant
Asi vidím trojmo alebo tam máš jeden prevodník navyše.
podla mna sa nam to tu celkom hodi, v karpatoch. napriklad ja som si znefunkcnil najmensiu pilu, lebo mi presmyk stale suchal v krajnych poziciach (pokazil sa v zime a stale som to nemohol nijako vyladit); takze teraz pouzivam uz len 44 a 32.
aspon som vdaka tomu prisiel na to, ze mala pila je v MK nepotrebna, cize najblizsie kupim dvojprevodnik, napr predavane 40/28 budu mozno optimalne. aj ked tych 40 sa mi zda malo, tak si ich asi radsej poskladam sam.
Tiez si ho planujem kupit. Odkial si objednaval?
petrofka: Suncycle
na fotkách stav z krabice,len malá úprava polepov (to žlté preč)
nahodené plášte s tmelom mix Caffeltex+Notubes,predný verzia SnakeSkin,zadný pre istotu DoubleDefens,montáž bez problémov,šlo to skoro samé
na fotkách stav z krabice,len malá úprava polepov (to žlté preč)
nahodené plášte s tmelom mix Caffeltex+Notubes,predný verzia SnakeSkin,zadný pre istotu DoubleDefens,montáž bez problémov,šlo to skoro samé
pekne
Ospravedlňujem sa za kvalitu fotky,poriadna bude na víkend ked budem mať zrkadlo a čas ísť do lesa
foťák je už dávno na odpis ... tie polepy dopadnú asi ako na všetkých kolesách,ktoré som jazdil-jedného pekného dňa sa mi znepáčia a pôjdu preč,zatial je to na živo celkom o.k.
Dosť často sa spomína toto http://www.bike-forum.cz/forum/enduro-plaste.html#comment2333901 . Teraz neviem či je to ozaj potrebné mať vzadu DD verziu, UST verzia toho plášťa čo máš sa nerobí vo vhodnej šírke a s pacestar zmesou?
Inak váha Ra Ra 26 x 2,25 verzia EVO PaceStar DD má 610 gramov,čo je ešte stále akceptovatelné,nahodenie bez duší ako po masle,odolnosť pred defektmi a prerezaním predpokladám vysokú,ten valivý odpor-no uvidíme-v zálohe je NobbyNic EVO SnakeSkin-keby niečo (ten mám preverený)
http://www.bike-components.de
Nerozumiem presne otázke. Rezervoár nemá šrobovací uzáver, ale klasicky- zavrieš, prehneš a zaistíš nasúvacou plastovou svorkou. Z hadice sa mi zle pije, púšťa dosť málo vody a treba do nej pomerne silno hrýzť, asi si tam prehodím rezervoár z Camelu alebo skúsim prehodiť len náustok. Takisto chýba blana spájajúca obe steny rezrvoáru ako u Camelu, takže po naplnení vodou je z toho cylinder.
Vak samotný je dosť premakaný. Treba sa len trocha pohrať s nastavením popruhov na výšku a šírku hrude. Drží dobre, nekrúti sa okolo tela. Osbne mi chýba možno zabudovaný raincover.