Ked uz sme pri sprievodnych vozidlach... Keby som chcel robit sprievodne vozidlo na cykl. pretekoch na svojej moto, co k tomu potrebujem? Predpokladam, ze nejake skolenie a nasledne nejake opravnenie, ale kde sa da nieco take ziskat?
Keď len sprievodné moto, tak čítať jazdu pelotónu, predvídať a uprednostňovať cyklistov, neblokovať , bezpečne obiehať atď. Ovládať vysielačku. Ak aj rozhodcu tak toto všetko s licenciou. Keby si to chcel robiť teraz na K-T-K, tak za ubytovanie, stravu a PHM. Bez mzdy. Pelotón veľký nebude, veľmi vhodné na získavanie návykov
Vdaka za info. Na mzdu som ani len nepomyslel... Len mi to napadlo, kedze jazdim aj na moto, spojit prijemne s uzitocnym. A pomoct pri takejto akcii. Na tento vikend uz mame iny program, ale ak sa bude zas nieco konat... viac v sprave.
Lebo!
To nie je otázka na mňa. Bola jedna funkčná aktuálna, administrátor už jazdí hore.
Bola jedna komerčná, za prachy a došlo k nedohode.
A momentálne nie je nikto, kto by sa do toho zažral.
vsimol som si uz pomalovane cesty, ale tento rok blby termin pre mna, nie ze by som sa chcel zucastnit, ale na par miest by som siel kuknut na 1. a 3. etapu,
Myslim, ze aj vodic mechanicaku v kolone musi mat licenciu zvazu (UCI?).
@ boris.ko - nenaslo by sa u vas v aute miesto na flase, kolesa a veci pre par pretekarov? Pripadne ak by si vedel o niekom inom, kto by to vedel za poplatok odviezt. Dik
Vie niekto, v akom stave su cesty na trase, aspon Jahodna a Folkmar?
Folkmar aj Jahodnu som šiel v nedeľu (v tomto poradí)
na slovenské pomery v pohode
medzi Ružínom a Jahodnou opravovali diery
(ale to neznamená, že najaká diera sa nenájde)
No, Jahodna, Folkmar, Ruzin bude fakt "zabava". Uz minule som sa tu niekde zamyslal nad tym, ako sa musi jazdit v baliku po slovenskych tankodromoch... sak ked sa najblizsie zadari a pojdem jak doprovod, tak to uvidim. :-/
"výborný" úsek bol kedysi Ruské Pekľany-Obišovce. Cesta rozbitá ,predbiehať sa nedalo, ale všetkým sa to páčilo. Aj trasa Hnileckou dolinou mala svoje čaro.
Folkmár, Jahodná, Ružín to je diaľnica.
Robím šoféra na KTK cca 17 rokov, najprv ako člen konvoja, potom O, teraz J
M som nebol, všetci by mali mať licenciu UCI ! oboy Zo štartu do cieľa by nemal byť problém, hoci aj v zberáku,i keď nemôžem hovoriť za šoférov, horšie to bude v prípade potreby na trati. V každom prípade je to v starostlivosti a záujme každého zúčastneného aby sa o seba postaral samostatne. U mňa v aute by sa možno tiež miesto našlo, ale len ako prevážač, aj to v obmedzenom množstve, neviem čo mi ešte nasúkajú do kufra organizátori. Opýtaj sa vo štvrtok na prezentácii.
Dik za odpovede. Je mi jasne, ze sa musim postarat sam o seba, ved sa o to prave snazim.
Je uz zname nejake orientacne cislo o pocte startujucich? Minuly rok to bolo 50 ludi, to ani nemozno nazvat balikom. Skoda, velmi pekny pretek.
Tak taký málopčetný pelotón tu ešte nebol. cca 25 ks.
Rozhodcovia mi povedali, že predbežne bolo prihlásených okolo 60. Zopár bolo takých čo sa prihlásili na KTK a aj Jarnú klasiku. Uprednostnili JK. Tomu veľmi nerozumiem. Sú to trošku rozdielne preteky. Ale ja nie som cyklista, som len okolo sa vezúci.
V každom prípade štart zajtra o 10 30 pri Dopravnej priemyslovke. oboy ak niečo tak J2
Cez víkend sú na Ukrajine preteky zaradené do kalendára UCI, v Česku sú Preteky mieru pre U-23 zaradené do kalendára UCI. To nepríde jeden ukrajinský tím a najmenej dva české. Slovenská reprezentácia u-23 bude štartovať buď v Česku alebo na Paris-Roubaix pre U-23. Dohňany tiež asi nie sú na štartovej listine, Preteky mieru v Jeseníkoch majú za rohom a je tam aj lepšia konkurencia. Sú rozbehnutí, je šanca na umiestnenie, ceny sú tam určite lepšie. Takže na štarte budú asi len slovenskí cykloturisti, možno pár poliakov a nejakí maďari.
Ako viem, tak ešte pred 10 dňami nebolo isté, či preteky vôbec budú. A tímy si robia kalendár viac ako 10 dní vopred.
Tým nechcem kritizovať organizátora. Štefan robí čo môže, aby udržal KTK pri živote - predsa len, sú to najstaršie slovenské preteky a bolo by škoda, keby zakapali. Ale bez peňazí (a aj s málo peniazmi) sa ťažko vyskakuje.
To je tak, ked pan predseda Narodnej Zrady, slizky fuzkaty huhnos (mimochodom kosican), radsej vymysli 1,6km pretek o jeho pohar, ako keby prevzal zastitu nad najstarsimi pretekmi v SR. Ani by nemusel lobovat u ich zvazoveho kapitana. Stacilo by, keby to zasponzorovala jedna z nim ovladanych "zivoriacich" firiempodnikajuch v zdravotnictve. Ale jeho priatelstvo s cyklistikou zjavne zacina a konci u prismenok PR. Ved na takych KTK sa so Saganom nepopretrca pred objektivmi, ze?
Joko ak by sa stali z KTK povedzme medzinarodne preteky hobby tak verim ze by startovny balik tvorila stovka pretekarov.A uz aj tak dost diskutabilne preteky JK by mali o konkurenciu na vychode postarane pretoze tych negaticnych vyjadreni o tejto akcii pribuda kazdym rokom viac.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To nie je otázka na mňa. Bola jedna funkčná aktuálna, administrátor už jazdí hore.
Bola jedna komerčná, za prachy a došlo k nedohode.
A momentálne nie je nikto, kto by sa do toho zažral.
@ boris.ko - nenaslo by sa u vas v aute miesto na flase, kolesa a veci pre par pretekarov? Pripadne ak by si vedel o niekom inom, kto by to vedel za poplatok odviezt. Dik
Vie niekto, v akom stave su cesty na trase, aspon Jahodna a Folkmar?
na slovenské pomery v pohode
medzi Ružínom a Jahodnou opravovali diery
(ale to neznamená, že najaká diera sa nenájde)
Folkmár, Jahodná, Ružín to je diaľnica.
Robím šoféra na KTK cca 17 rokov, najprv ako člen konvoja, potom O, teraz J
M som nebol, všetci by mali mať licenciu UCI !
oboy Zo štartu do cieľa by nemal byť problém, hoci aj v zberáku,i keď nemôžem hovoriť za šoférov, horšie to bude v prípade potreby na trati. V každom prípade je to v starostlivosti a záujme každého zúčastneného aby sa o seba postaral samostatne. U mňa v aute by sa možno tiež miesto našlo, ale len ako prevážač, aj to v obmedzenom množstve, neviem čo mi ešte nasúkajú do kufra organizátori. Opýtaj sa vo štvrtok na prezentácii.
Je uz zname nejake orientacne cislo o pocte startujucich? Minuly rok to bolo 50 ludi, to ani nemozno nazvat balikom. Skoda, velmi pekny pretek.
Rozhodcovia mi povedali, že predbežne bolo prihlásených okolo 60. Zopár bolo takých čo sa prihlásili na KTK a aj Jarnú klasiku. Uprednostnili JK. Tomu veľmi nerozumiem. Sú to trošku rozdielne preteky. Ale ja nie som cyklista, som len okolo sa vezúci.
V každom prípade štart zajtra o 10 30 pri Dopravnej priemyslovke.
oboy ak niečo tak J2
Cez víkend sú na Ukrajine preteky zaradené do kalendára UCI, v Česku sú Preteky mieru pre U-23 zaradené do kalendára UCI. To nepríde jeden ukrajinský tím a najmenej dva české. Slovenská reprezentácia u-23 bude štartovať buď v Česku alebo na Paris-Roubaix pre U-23. Dohňany tiež asi nie sú na štartovej listine, Preteky mieru v Jeseníkoch majú za rohom a je tam aj lepšia konkurencia. Sú rozbehnutí, je šanca na umiestnenie, ceny sú tam určite lepšie. Takže na štarte budú asi len slovenskí cykloturisti, možno pár poliakov a nejakí maďari.
Ako viem, tak ešte pred 10 dňami nebolo isté, či preteky vôbec budú. A tímy si robia kalendár viac ako 10 dní vopred.
Tým nechcem kritizovať organizátora. Štefan robí čo môže, aby udržal KTK pri živote - predsa len, sú to najstaršie slovenské preteky a bolo by škoda, keby zakapali. Ale bez peňazí (a aj s málo peniazmi) sa ťažko vyskakuje.