Čakal som síce, že už v tomto období príde trošku kemra, ale toto čo sa deje je hrôza. Už hlásia aj sneženie. Takto sa človek len tak ľahko na bike nedostane. Už 2 týždne som nebol na biku, lebo zmohla choroba a teraz počasie a vyzerá to na dlhšie. Ja chcem teplo
large: tak cesta bola sucha, ale na jednom mieste asi 0.5km dalej ako su tie rozne domceky, tak boli nafukovaice zabrany a odcerpavali vodu, inak by to zaplavilo to tam cele. Jeden dom bol zaplaveny asi do polky izieb. Dalej uz sucho, pozrel som si barikady v Devine, musim povedat, ze dobru pracu s tou protipovodnovou onou spravili. A potom dalej do Devinskej .. polka cesty sucha, potom nastal problem .. polku som brodil asi 5, potom 10cm a potom pritvrdilo .. nakoniec som bezradny siel dalej, namocil som si pekne tretry a vysiel som zrazu pre ludmi. Ale problem .. oni boli za barierou, dosiel som ako vodny zivocich , brodivy
Inak ako sme sli cyklochodnikom, co sme pozerali ako je zaplaveny, tak uz na 50m bola voda.
no hej tie barieri mali tam uz doobeda ale trosku im podtekali ale asi im to udrazi no tak to som necekal ze pojdes az do devinskej. myslis cyklotrasu v karlovke od vodarne smerom k tomu nadjazdu? potom daj fotky z kobyli som zvedavy
inak muselo to stupnut dost lebo hasici isli s takou dodavkou(iveco) tak ako som isiel ja hore na dlhace pred chvilou takze sa uz bali ist po ceste dole
lto - sranda ze ta pustili cez devinsku cestu; to je sranda, v telke panika, devincania, aj babky, sa stveraju na korbu vetriesky a uz tam chybal len biker, ako si lazoplazo ide na bicykli voda-nevoda
astro vypadas ako pri mori prisam fakt
ani mna dnes nechceli pustit po hradzi. policajt vystupoval narychlo z auta a krici na mna ze hradza je uzavreta. ja som mu pekne podakoval za info a siel som dalej
robili z toho velku kovbojku a ked som isiel vecer nazad uz tam nikoho nebolo. nejake foto plus pohyblivy obrazok https://plus.google.com/u/0/photos/112381616089995432916/albums/5886122243365541441
za Cunovom je iny svet tam to vobec nevypada na povodne uplny klud. teda na lavej strane. Este by som povedal ze je o dost nizsia hladina ako bezne. rezerva tam je riadna. stare koryto zaplnili na max. Maly Dunaj o dobrych 5m nizsie ako hlavny tok. aj delegacia tam prisla
tri roky stavali tu protipovodnovu, dnes/zajtra zazije prvy krat zataskavaciu skusku. ja len dufam ze sa konstrukteri nesekli uz len verit ze to vydrzi.
tak kdesi som citala, ze prosia ludi aby nechodili po hradazach kvoli migrujucej zvery, ktora sa snazi ujst zo zaplavenych uzemi cez hradzu do nezaplavenych
takze preto to vypada tak pokojne za cunovom. p.Minárik to vysvetluje ze by sa poskodila elektraren v Gabcikove preto pustaju maximum do stareho koryta. http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/282917-povoden-zasiahne-slovensko-v-mensej-sile-ako-v-nemecku/
inak medzi hausbotmi a poldrom je stara kamenna hradza ktoru stavali za M.Terezie chodil som tam na stuky. ked nezabudnem pojdem spravit foto. teda ak voda do konca roka opadne
"Nepriaznivé daždivé počasie a záplavy radikálne zvýšili záujem Slovákov nielen o dáždniky a pršiplášte, ale aj o nafukovacie člny a plávacie vesty. Oproti minulému mesiacu vzrástlo v júni vyhľadávanie dáždnikov v internetových obchodoch až o 400 percent. Najlepšie sa predávali dáždniky modré, čierne, priesvitné a dúhové. Klikanie na pláštenky a pršiplášte išlo medzimesačne hore o 65 percent. Vyplýva to zo štatistík nezávislého nákupného radcu Heureka.sk."
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak ako sme sli cyklochodnikom, co sme pozerali ako je zaplaveny, tak uz na 50m bola voda.
inak muselo to stupnut dost lebo hasici isli s takou dodavkou(iveco) tak ako som isiel ja hore na dlhace pred chvilou takze sa uz bali ist po ceste dole
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.537454749629406.1073741828.100000946561030&type=1
ani mna dnes nechceli pustit po hradzi. policajt vystupoval narychlo z auta a krici na mna ze hradza je uzavreta. ja som mu pekne podakoval za info a siel som dalej
robili z toho velku kovbojku a ked som isiel vecer nazad uz tam nikoho nebolo. nejake foto plus pohyblivy obrazok
https://plus.google.com/u/0/photos/112381616089995432916/albums/5886122243365541441
za Cunovom je iny svet tam to vobec nevypada na povodne uplny klud. teda na lavej strane. Este by som povedal ze je o dost nizsia hladina ako bezne. rezerva tam je riadna. stare koryto zaplnili na max. Maly Dunaj o dobrych 5m nizsie ako hlavny tok. aj delegacia tam prisla
na ta3 to tusim nebolo, ale markiza mala info ze Bodiky maju v uliciach vodu; asi sa vylialo nejake rameno
a obrázok zo včerajšej Devínskej cesty kde sa "mládež" zabávala
EDIT: Craobs ma predbehol
post714212.html#p714212
http://spravy.pravda.sk/domace/clanok/282917-povoden-zasiahne-slovensko-v-mensej-sile-ako-v-nemecku/
inak medzi hausbotmi a poldrom je stara kamenna hradza ktoru stavali za M.Terezie chodil som tam na stuky. ked nezabudnem pojdem spravit foto. teda ak voda do konca roka opadne
"Nepriaznivé daždivé počasie a záplavy radikálne zvýšili záujem Slovákov nielen o dáždniky a pršiplášte, ale aj o nafukovacie člny a plávacie vesty. Oproti minulému mesiacu vzrástlo v júni vyhľadávanie dáždnikov v internetových obchodoch až o 400 percent. Najlepšie sa predávali dáždniky modré, čierne, priesvitné a dúhové. Klikanie na pláštenky a pršiplášte išlo medzimesačne hore o 65 percent. Vyplýva to zo štatistík nezávislého nákupného radcu Heureka.sk."