zdravim, rozmyslam,nad kupou GoPro 3 /silver edition/ avsak kameru chcem okrem športu vyuzivat aj na obycajne fotenie, rodinne foto a pod., je to vhodna kamera aj na takyto typ fotenia? ci by som mal pozerat po nejakej "obycajnej" kamere co toci priblizne v takej kvalite videii a foto ako je gopro...? na gopro ma najviac hneva to, ze v zakladnej verzii nie je displej, teda nevidim co fotim, je to az taky problem? ci by som predsa potom musel zainvestovat aj do toho LCD displeja co stoji priblizne okolo 90e?
Konečne sa mi podarilo otestovať 808 #16 aj v "teréne" (šiel som do Tesca po chleba a pivo hehe). Nielenže je to len jazda súdruhom po Ostrave, ale dám vám tu iba screenshoty Ostatne, dívať sa 15 minút ako idem iba rovno po ceste by bola asi nuda.
To FPS Frapsu vľavo hore si nevšímajte, normálne je to 30 ale mal som to vo VLC playeri pauznuté.
salutant: to by som musel vedieť ovládať nejaký soft na úpravu videa Dajte tip na niečo jednoduché, stačí strihanie, pridanie hudby a sem-tam nejaký text do videa. Niečo okrem M$ Movie Maker.
Navyše v tom jednom výjazde sa nestalo NIČ zaujímavé! Na to kým tu zachytím niečo ako "Ty čuráku jeden!" si asi ešte počkám
Mam ju doma, snurka kvalitovo celkom fajn, no pri uplnom vysunuti uz citit ohybanie, snurka sa urvala hned na zaciatku, nakolko je dierka blbo vyvrtana, takze nanu bacha a nespoliehat. Tamten clovek na bazosi predava za 17e zrejme presne to iste, co je na DX za 9,80kolacov(asi 8e)...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To FPS Frapsu vľavo hore si nevšímajte, normálne je to 30 ale mal som to vo VLC playeri pauznuté.
si to mohol strihnut na minutu, ale aspon by sme mali lepsiu predstavu
beast_: na normálne natáčanie sa GoPro príliš nehodí aj kvôli širokému ohnisku a chýbajúcemu stabilizátoru
Navyše v tom jednom výjazde sa nestalo NIČ zaujímavé! Na to kým tu zachytím niečo ako "Ty čuráku jeden!" si asi ešte počkám
http://dx.com/p/stainless-steel-handheld-monopod-for-digital-camera-42504