to visionmtb: No prvy uz tohto roku nebudes, Peto Jankovic to absolvoval vo februari, daco cez 2000 km za daco cez tri tyzdne. Viac info na http://www.cykloturista.sk/
29.03.2009 - 17:41:18
00
Luho sorry ale mne absolutne nejde oto byt numero uno ale ukaz prstom na tych ktori reci premenili na skutocnost!!! 8)

Bol som v sobotu na bike ture kosice - zem. sirava celkovo 136km,,,, pocasie bolo cool nalada tiez.... dalo mi to zabrat ale viete musim trenovat na to moje taliansko..... :)


Inac ani prdel ani nohy som nemal nic ani naznak svalovky a to som isiel cez Dargov s cca 20kg zatazou na nosicoch. :D
30.03.2009 - 17:35:18
00
cas sa mi krati a cesta mi zacina 17.4. mal som jedneho co by siel ale vyhovoril sa..... tak idem saaaaam ako prst v zadku......inac ked chcete pokecat tak som na icq 360813360 napiste mi daco ja sa ozvem.....no aby som uviedol na pravu mieru ten spacak tak je to znacka ferrino a vazil som ho vazi 1104g a je velky v priemere 15cm a dlhy 20cm......ale aj tak je to pecka spacak lebo je do -9st. :oops:

zajtra idem do michaloviec a potom v nedelu do roznavy....ako treningoš. :lol:

Najviac ma sere ze idem sam,,,,,mam trocha obavy ale fyzicky a mater. som ready ale psyche este ee tak by som bol rad keby niekto siel....zopakujem cesta je jasna : kosice -uhloprieckovo cez rakusko-venice-bologna-pisa-roma a spat vlak
vyjazd z ke je 17.4. navrat cca 14 az 20 dni.
Ked sa najde frajirek alebo lepsejse napsano manik ako ja tak brnkajce na 0944 131 554. :shock:

dnes som na to natrafil....takže ak mu to vyšlo,už by mal byť na ceste.Držím mu prsty a teším sa na report......ale vôbec mu nezávidím. Rozmýšľam akého tam dať.....asi tohto :|
17.04.2009 - 17:28:30
00
ktorou cestou by ste sa vybrali z NR do LM na ziletke?

1. nr-pd-tr-sturec-donovaly-lm
2. nr-zh-zv-bb-donovaly-lm
3. ?

ozaj, nemal byt uz manik doma?
25.05.2009 - 17:16:41
00
Asi by bolo dobre mu zavolat, ked uz zavesil cislo a trosku ho povzbudit. Mozno sa nachadza uz aj niekde v Rakusku.
09.06.2009 - 00:36:44
00
už sú to dva roky a report nikde.. prežil to ten maník? volal mu niekto? :call:
25.11.2011 - 21:36:00
00
[quote=""]ktorou cestou by ste sa vybrali z NR do LM na ziletke?

1. nr-pd-tr-sturec-donovaly-lm
2. nr-zh-zv-bb-donovaly-lm
3. ?

1 je podla mna najzaujímavejšia trasa, šiel som to opačne z Mary cez Donovaly-Štureca-PD. Ten zjazdík zo Šturc určite stojí za to, je to nádherný kopec z oboch strán. Vychutnal som si to viac ako zjazd z Donoval na Staré Hory :)
26.11.2011 - 09:29:31
00
:) no díky za odpoveď...odvtedy som už prvú variantu absolvoval 2x a aj opačným smerom a tento rok bola trasa č. 3 a na budúci už je nachystaná č. 4...ale máš pravdu, tá 1. je stojí za to
26.11.2011 - 23:57:25
00
Hlada sa Manik.
Sakra...teraz som sa prvykrat do tohto projektu zacital...skoro som zozral monitor...a Manik nikde...ved to nebolo ani na Markize, ani na Jojke...kde je manik.
A vlastne jak dopadlo to okolo Slovenska za 9 dni...kua nezaspim.
30.11.2011 - 14:57:52
00
už sú to dva roky a report nikde.. prežil to ten maník? volal mu niekto? :call:


ja som na toto natrafila, keď som plánovala našu skromnú rodinnú poznávačku a celkom som sa zabavila. hľadala som rozumy :)
v lete 2011 sme boli "okolo SK" s manželom. šli sme na ľahko a sestra s dcérou mali na starosti safety car - inak sme boli nabalení ako mongoli :D
trasa:
1. Turany-MT-TR-Kremnica-Ihráč-Trnavá Hora-Ostrá Lúka-Pliešovce-Senohrad: pršalo vytrvalo celý deň, od Kremnice do Trnavej Hory krásna cesta, v Pliešovciach som sa rozplakala ;(
(spali sme v ubytovni obce - super ubytko v rodinnom dome, akurát handry nie a nie uschnúť, cena 5eur/os)
2. Senohrad-Dačov Lom-Modrý Kameň-Lučenec-Fiľakovo-Jesenské-Rimavská Seč-Číž-Chanava: od rána krásne slnečno, v Modrom Kameni sme natrafili na úžasné černice sladké mňam! v dedine Pôtor z jedného dvora vybehla svorka psov a naozaj nikdy v živote som tak rýchlo nešla ako vtedy :whew: , pred Lučencom som to vzdala lebo ma neskutočne bolela krčná chrbtica (asi som prechladla v tom daždi), takže zvyšok výletu už absolvoval iba mužíček a ja som robila dobrý dojem v aute. vo Fiľakove si chcel kúpiť zmrzku a zistil, že na miestne pomery má veľmi málo rúk - v jednej držal peňaženku, druhou zvieral bike a zišla by sa ešte jedna na tú zmrzlinu a jedna aby sa ubránil tlupe cigáňov ktorí ho obkolesili pri stánku, cestou do Jesenského občas pri ňom išla stará lada, škodovka alebo iný veterán po okraj naplnený opálenou osádkou, takže adrenalín prežíval neustále,
(spali sme v Chanave, kde nám starostka odporučila ubytko v miestnom "zariadení". keď sme dorazili zo zariadenia sa vykľul starobinec!!! a pomery v ňom boli katastrofálne!!! :tmi: napriek únave sme sa všetci, vrátane 7 ročného decka zobudili už pred 5. ráno a vypadli sme čo najskôr. dodnes je u nás doma táto historka jedna z najzábavnejších, cena 12eur/os)
3. Chanava-Rožňava-Smolník-Gelnica-Margecany-Bzenov: po strašidelnej noci sme vynechali bicykle, šli sme sa pozrieť do jaskyne Domica a na hrad Krásna Hôrka. ako sa neskôr ukázalo, spravili sme veľmi dobre, pretože 80% tejto trasy by sme na žiletkách ani neprešli pre katastrofálny stav ciest, a ako sa ukázalo ešte oveľa neskoršie spravili sme naozaj dobre, pretože hrad o pár mesiacov vyhorel a ktovie, či ho moja dcéra uvidí ešte niekedy zrekonštruovaný... ;)
ale úsek medzi Krásnohorským Podhradím a Smolníkom - veľmi pekné, rada by som sa vrátila, a trochu aj závidím ľuďom z okolia, pretože od Dobrej Nivy cez Rožňavu a Gelnicu som nezaregistrovala výraznú premávku a prakticky všade boli veľmi pekné lokality na cyklistiku, autom sme prešli aj okolie Jelšavy a Hnúšte a môžem konštatovať to isté: takmer žiadne autá, členitý terén a krásna príroda. čo mi tam všade prekážalo a z čoho som mala strach, to bola prítomnosť cigáňov v nekontrolovateľných množstvách a všade, nie som na to zvyknutá a necítila som sa veľmi bezpečne, dokonca v niektorých lokalitách bez signálu a strelnej zbrane ani v aute.
(spali sme v Bzenove v ZŠ - a tam sa raz isto vrátime, lebo tam bolo fantasticky!!! nádhera, kľud, síce veľmi sparťanské podmienky na ubytovanie, ale nevadilo nám to, cena 5eur/os)
4. Bzenov-Raslavice-Bardejov-Ľubotín-Stará Ľubovňa-Spišská Stará Ves: nádherná etapa! príjemné počasie, bicykle v nosičoch thule skvele držia na streche auta :rofl:
zastavili sme sa v Bardejove, prešli sme sa na bikoch po námestí a v Sp. St. Vsi nás už čakala teta s plným vandľom úžasných domácich pirohov, domácou pálenkou... skrátka raj!
5. Spišská Stará Ves-Slovenská Ves-Lendak-Vysoké Tatry-Štrbské Pleso-Vavrišovo-Lipt.Hrádok-Lipt.Trnovec-Lisková-Ružomberok.Turany: šťastne sme dorazili - dievčatá autom, manžel na bicykli - my unavené z cestovania :D on strhaný a krívajúci z extra dávky športu :lol: vyšetrenie ukázalo, že má natiahnutú achilovku a tak sme našu cestu okolo SK ukončili tým, že sme boli v lekárni po barle :rofl: :rofl: :rofl:

hodnotím to ako super výlet, spoznali sme kraje, kde sme nikdy neboli a chceli by sme sa tam ísť opäť pozrieť. ale aj miesta, kde by sme nechceli aby nám došiel benzín a už vôbec by sme tam nechceli žiť :worried: ja som zjavne výrazne precenila svoje schopnosti, ale neľutujem, bol to zážitok!!! v budúcnosti by som si určite vedela takýto výlet naplánovať a rozložiť lepšie, ale veľmi limitujúcim faktorom bol čas a aj prostriedky, keď samozrejme nezohľadňujem svoje schopnosti.
06.06.2013 - 15:52:18
00
keyboard_arrow_up