Konečne som sa dokopal k tomu youtubu Kvalita je ale degradovaná Windows Movie Makerom a youtubom, navyše som bol vtedy po hroznej o***** (vstal som až o 4), takže žiadna akcia.
Táto nová verzia kľúčenkovej kamerky vyzerá tiež dosť použiteľne. Akurát nie je vodotesná a možno bude problém ju nejako rozumne uchytiť, ale vzhľadom na lepší tvar a závit by sa malo dať niečo zmajstrovať. Cena je cca 70$.
Dlhšie mi vŕta v hlave toto : Veľa bikerov napr. aj teraz vo Whistleri nosia gopro 3 len v tom rámiku bez obalu. Väčšinou som si to všimol len u tých, čo jazdia v GoPro teame. V čom je lepšie mať ju len v rámiku ? Myslím že obal nevplýva na kvalitu obrazu, aspoň nie nejak extrémne. Možno tak zvuk, ale tým to asi nebude. A samotna gopro nieje bez obalu vodeodolna, keďze som ju videl aj na freeski.
Vie niekto o tom viac ako ja ? viete, nedá mi to spávať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jaj, konecne som doma
youtube.com/watch?v=g47IoBTdgyw&t=
http://e.dx.com/collection/201306/accessories-for-gopro/index.html?utm_source=dx&utm_medium=edm&utm_campaign=20130701accessoriesforgopro
youtube.com/watch?v=7wmIyD1fM4M&t=
Vie niekto o tom viac ako ja ?