Zaujímalo by ma, aké hry na PC/konzolách hráte, aká je vaša najobľúbenejšia hra a akú hru práve hrajete. A ešte na akú hru sa najviac tešíte?
Ja hry hrajem len občas. Pred tromi rokmi, keď som nemal internet, tak som hral každý deň... Moje najobľúbenejšie staršie hry sú: Transport Tycoon Deluxe, Sims, Need For Speed Underground 2, GTA, GTA San Andreas, SWAT 4. V poslednom čase ma chytili hry:Far Cry, Rainbow Six: Vegas, Crysis (raz som to prešiel), Call of Duty 4 (prešiel som to dvakrát, škoda, že to je také krátke, ale Multiplayer je výborný!) a teraz si občas zahrám hru S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl. Táto hra ma veľmi baví. Má veľmi krutú atmosféru a minule som to nedokázal hrať dlhšie ako hodinu, musel som to vypnúť. Normálne som sa až bál. Ani sa nečudujem keď som to hral vnoci s 5.1 zvukom
A najviac sa teším na hru, ktorá by mala vyjsť do konca tohto roka a to je GTA IV, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky a Far Cry 2
Xbox One vs PS4
Xbox One:
Konzola: 8-core , 8GB DDR3, 1.24 tflop výkon grafiky
Gamepad: Xbox One gamepad v balení
Kamera: Kinect v balení
HDD: 500GB
Cena: 499 eur
Playstation 4:
Konzola: 8-core , 8GB GDDR5, 1.84 tflop výkon grafiky
Gamepad: Dualshock 4 v balení
Kamera: dokúpiteľná PS Eye za 50 eur
HDD: 500GB
Cena: 399 eur
xbox360 som predal v zime a ked sa tak pozeram s akymi zazrakmi prichadzaju nove konzoly, tak rozmyslam, ze moja najblizsia hracka bude fox vidla na bike
hraniu zdar
Okrem toho na assa lack falg sa tesim aj ja. Ta trojka podla mna nestala za nic.
zatial stale ostavam verny cod2 na gamepark.cz, ktory si viem zahrat v robote na pc, alebo doma na notebooku