Aký je momentálny stav záznamu pre lokalitu bike-forum.cz?
Lokalita je zaradená medzi podozrivé. Návšteva tejto webovej lokality môže poškodiť váš počítač.
V časti tejto lokality sme za ostatných 90 dní 3-krát zaznamenali podozrivú aktivitu.
Čo sa stalo, keď služba Google navštívila túto lokalitu?
Na tejto lokalite sme za ostatných 90 dní testovali stránky v počte 661, pričom na stránkach v počte 544 sa zistilo preberanie a inštalácia škodlivého softvéru bez súhlasu používateľa. Naposledy navštívila služba Google túto lokalitu dňa 2013-06-07 a podozrivý obsah sa na nej našiel naposledy dňa 2013-06-07.
Škodlivý softvér zahŕňa 22 virus, 21 exploit(s). V dôsledku úspešného infikovania sa na cieľovom zariadení spustili nové procesy v priemernom počte 1.
Škodlivý softvér hostili domény v počte 1 vrátane cd.am/.
Domény v počte 1 vrátane mediahouse.cz/ sa javili ako medzičlánky šíriace škodlivý softvér medzi návštevníkmi tejto lokality.
Túto lokalitu hostili siete v počte 1 vrátane AS24971 (MASTER).
Fungovala táto lokalita ako medzičlánok spôsobujúci ďalšie šírenie škodlivého softvéru?
Doména bike-forum.cz sa za ostatných 90 dní nejavila ako medzičlánok infikujúci nejaké lokality.
Hostila táto lokalita škodlivý softvér?
Nie, táto lokalita za ostatných 90 dní nehostila škodlivý softvér.
Ako k tomu došlo?
V niektorých prípadoch môžu škodlivý kód na legitímne lokality preniesť tretie strany, v dôsledku čoho zobrazujeme túto správu s upozornením.
Dnes som bol u nás v lese "pokrstit" bajk. Bolo dosť veľa bahna a preto sa chcem spýtať. Po bahennom výjazde mám vždy umyť reťaz? A čo miesta kde sú čapy, aj tie mám čistiť? Vidlicu mám ako očistiť? Nejaký špeciálny sprej alebo stačí len utreť špinu? Tlmič mám ešte z krabice niečim namazaný, je dôležité aby bol namazaný stále?
kameru nemam a cez tyzden som vyezaval teploty a mal sracku takze zajtra idem prvy krat z lahka vykrutit nohy do lesa na horaku...a buduci vykend som v stiavnici...ale rohatka sa tento rok konat bude...
veris spravne jasne ze napisem... sak to ma byt zabava tak hadam tam nepojdem sam potrebujem niekoho kto ma zoskrabe z kamenov a odnesie do nemocnice keby nieco...
kameru nemam a cez tyzden som vyezaval teploty a mal sracku takze zajtra idem prvy krat z lahka vykrutit nohy do lesa na horaku...a buduci vykend som v stiavnici...ale rohatka sa tento rok konat bude...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bike-forum.cz/
Lokalita je zaradená medzi podozrivé. Návšteva tejto webovej lokality môže poškodiť váš počítač.
V časti tejto lokality sme za ostatných 90 dní 3-krát zaznamenali podozrivú aktivitu.
Čo sa stalo, keď služba Google navštívila túto lokalitu?
Na tejto lokalite sme za ostatných 90 dní testovali stránky v počte 661, pričom na stránkach v počte 544 sa zistilo preberanie a inštalácia škodlivého softvéru bez súhlasu používateľa. Naposledy navštívila služba Google túto lokalitu dňa 2013-06-07 a podozrivý obsah sa na nej našiel naposledy dňa 2013-06-07.
Škodlivý softvér zahŕňa 22 virus, 21 exploit(s). V dôsledku úspešného infikovania sa na cieľovom zariadení spustili nové procesy v priemernom počte 1.
Škodlivý softvér hostili domény v počte 1 vrátane cd.am/.
Domény v počte 1 vrátane mediahouse.cz/ sa javili ako medzičlánky šíriace škodlivý softvér medzi návštevníkmi tejto lokality.
Túto lokalitu hostili siete v počte 1 vrátane AS24971 (MASTER).
Fungovala táto lokalita ako medzičlánok spôsobujúci ďalšie šírenie škodlivého softvéru?
Doména bike-forum.cz sa za ostatných 90 dní nejavila ako medzičlánok infikujúci nejaké lokality.
Hostila táto lokalita škodlivý softvér?
Nie, táto lokalita za ostatných 90 dní nehostila škodlivý softvér.
Ako k tomu došlo?
V niektorých prípadoch môžu škodlivý kód na legitímne lokality preniesť tretie strany, v dôsledku čoho zobrazujeme túto správu s upozornením.
MAcroo spomínal že zabezpečí foto+video
Dakujem. Prosim SS.
Na sme.sk zrusili diskusiu