Mne bohate stačí strúhať pohľady na (ne)cestách a údoch za volantami...
Strúhanie zemiakov nie je moja parketa, nejak som si k tomu nevybudoval vrúcny vzťah
Ja sa na to vy... asi predám žiletku. Len za posledné dva mesiace investície do módy - zmena pedálov ( z ultegra SPD na Duraace SPD SL) aby som nemal kufre ako "*****", nová prilba (bez šiltu vo farbe biku) aby som nevyzeral ako "*****", nové okuliare vo farbe biku aby som nevyzeral ako "*****", dve fľaše vo farbe biku predsa nemôžem mať fľaše ako "*****", spray shimano na leštenie biku predsa nebudem mať zaprášený bike ako "*****" ....... a teraz si mám ešte holiť nohy ...ako ***** (joke
V každom prípade musím súhlasiť s tým čo písali chalani hore, tiež som nosil batôžky na horák (na žiletku nie šak nie som "*****" ) ale pod heslom čo nemáš to nepotrebuješ mi stačí v súčastnosti aj na MTB iba dres a podsedlová kapsa. Dokonca na dlhšie trasy vozím v drese aj 0,7 l fľašu keďže na full nemám kam dať druhý košík a vôbec ma to neobmedzuje a hodil som aj pár krát tigra a jediná újma bola stratená fľaša po vykrbáľaní sa dole horou. Stačí mi jedna duša, lepenie, spojka na reťaz, mutikľúč s nitovačom, fukérka ak by zapršalo alebo do zjazdu do nej poskladám bankovku na pivo, rukávy, nejakú tyčinku a gel, telefón, kľúčik od garáže,pumpa na ráme a na žiletke vozím COčkovú v kapse pod sedlom.
hehe tuna v Berne jazdia ludia na cestakoch, ci je to 20 rocna sunka alebo nove BMC za 10000e hocijako, bez helmy, s klasickymi pedalmi bez kufrov, bez prilby, s ruksakom, v rifliach, v obleku hlavne tie ruksaky tu nosi dost cestakov, a nie len do prace ale aj na vyjazdy
Ja sa na to vy... asi predám žiletku. Len za posledné dva mesiace investície do módy - zmena pedálov ( z ultegra SPD na Duraace SPD SL) aby som nemal kufre ako "*****", nová prilba (bez šiltu vo farbe biku) aby som nevyzeral ako "*****", nové okuliare vo farbe biku aby som nevyzeral ako "*****", dve fľaše vo farbe biku predsa nemôžem mať fľaše ako "*****", spray shimano na leštenie biku predsa nebudem mať zaprášený bike ako "*****" ....... a teraz si mám ešte holiť nohy ...ako ***** (joke
V každom prípade musím súhlasiť s tým čo písali chalani hore, tiež som nosil batôžky na horák (na žiletku nie šak nie som "*****" ) ale pod heslom čo nemáš to nepotrebuješ mi stačí v súčastnosti aj na MTB iba dres a podsedlová kapsa. Dokonca na dlhšie trasy vozím v drese aj 0,7 l fľašu keďže na full nemám kam dať druhý košík a vôbec ma to neobmedzuje a hodil som aj pár krát tigra a jediná újma bola stratená fľaša po vykrbáľaní sa dole horou. Stačí mi jedna duša, lepenie, spojka na reťaz, mutikľúč s nitovačom, fukérka ak by zapršalo alebo do zjazdu do nej poskladám bankovku na pivo, rukávy, nejakú tyčinku a gel, telefón, kľúčik od garáže,pumpa na ráme a na žiletke vozím COčkovú v kapse pod sedlom.
zase netreba sa nechať vo všetkom ovplyvniť tiež mám zarastené nohy a spd pedále a ako hobík, ktorý jazdí pre radosť nemám vobec potrebu niečo na tom meniť. asi som oldschooler, ale ako ***** by som sa cítil, keby som si mal oholiť nohy
meduska poznám sa trochu aké som nemehlo, preto u mňa biela omotávka neprichádza do úvahy. po pravde ani sa mi nepáči, takže ďalší dovod prečo zostať u čiernej
zase netreba sa nechať vo všetkom ovplyvniť tiež mám zarastené nohy a spd pedále a ako hobík, ktorý jazdí pre radosť nemám vobec potrebu niečo na tom meniť. asi som oldschooler, ale ako ***** by som sa cítil, keby som si mal oholiť nohy
No nakoniec som zistil že všetko čo som zmenil malo nejaké pozitívum....
1, SPD vrs. SPD SL - cítim sa stabilnejší, dá sa viac oprieť do pedálov, lepšie sa na tom chodí (pre doplnenie SPD som mal na cestných tretrách bez dezénu na podrážke)
2,Prilba bez štítku - kúpil som novú, aspoň stihne preschnúť polstrovanie medzi jednotlivými švihmy a je pravda že menej cítim krčné svalstvo asi fakt so štítkom na cesťáku dvíham viac hlavu dohora lebo bráni vo výhľade.
3, Okuliarov nieje nikdy dosť - aj tak ich zvyčajne zabudnem ,stratim, pošrabem
4, Spray na leštenie biku sa tiež zišiel- menej sa lepí bordel na bike hlavne teraz po daždoch nemusím zakaždým umývať celý bike
5, Holenie nôh nemusí byť až také zlé - hlavne teraz to cítim keď som otlčený, ako kandľa po páde na pretekoch a hoja sa mi rany. Nič viac nepoteší ako keď zachytené chlpy o oblečenie ztrhnú chrastu a začne to krvácať. Akurát ak by som si oholil nohy asi by sa so mnou žena rozviedla
canopus, reagoval som na tvoj pocit, že v zadnom vrecku je mobil v bezpečí. Urob kotúľ na asfalte s mobilom v bočnom vrecku a potom v zadnom. Myslím, že tých tvojich "0,5cm" je dosť veľký rozdiel.
/v žiadnom prípade som sa ťa nechcel dotknúť a už vôbec nie diktovať, kde máš čo nosiť/
chalani, ako tak sledujem vaše príspevky, tak sa normálne hambím vyjsť na cestu, aby som niekoho z vás nestretla
nemám ani krásny dres, ani úžasný bicykel, ani dokonale zladené doplnky, skrátka sa iba vozím na starej šunke a mám z toho radosť...
ale uznávam, že keď vidím niektoré telá v krásnom oblečku na úžasnej mašinke, tak srdce sa mi rozbúcha a keby som vládala držať tempo za takou peknou riťkou
Este predsa OT: Momentalne ma mozete vidiet v kosickom centre s manzelkou a mladsou dcerou. Ja na mojom cestaku v relax topankach salomon (pripominajucich topanky do mora proti jezkom a inej havedi), cyklisticky dres, v nom vzadu v jednom vrecku kojenecka flasa. Par borcov, ktori nas minali aom svojimi "tretrami" vo farbach timu sky pekne zmiatol. No a co, som gadzo!
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Strúhanie zemiakov nie je moja parketa, nejak som si k tomu nevybudoval vrúcny vzťah
zabite ma
...mam tam spd z mtb
ale aspon stitok z prilby si davam dole, lebo cestnu prilbu som predal
V každom prípade musím súhlasiť s tým čo písali chalani hore, tiež som nosil batôžky na horák (na žiletku nie šak nie som "*****"
JoKo vidis aj kluce,ale doklady nenosim
Vari nemas peknu ritku?
masto tolko *****ov v jednom komente som davno necital
V každom prípade musím súhlasiť s tým čo písali chalani hore, tiež som nosil batôžky na horák (na žiletku nie šak nie som "*****"
zase netreba sa nechať vo všetkom ovplyvniť
meduska poznám sa trochu aké som nemehlo, preto u mňa biela omotávka neprichádza do úvahy. po pravde ani sa mi nepáči, takže ďalší dovod prečo zostať u čiernej
No nakoniec som zistil že všetko čo som zmenil malo nejaké pozitívum....
1, SPD vrs. SPD SL - cítim sa stabilnejší, dá sa viac oprieť do pedálov, lepšie sa na tom chodí (pre doplnenie SPD som mal na cestných tretrách bez dezénu na podrážke)
2,Prilba bez štítku - kúpil som novú, aspoň stihne preschnúť polstrovanie medzi jednotlivými švihmy a je pravda že menej cítim krčné svalstvo asi fakt so štítkom na cesťáku dvíham viac hlavu dohora lebo bráni vo výhľade.
3, Okuliarov nieje nikdy dosť
4, Spray na leštenie biku sa tiež zišiel- menej sa lepí bordel na bike hlavne teraz po daždoch nemusím zakaždým umývať celý bike
5, Holenie nôh nemusí byť až také zlé - hlavne teraz to cítim keď som otlčený, ako kandľa po páde na pretekoch a hoja sa mi rany. Nič viac nepoteší ako keď zachytené chlpy o oblečenie ztrhnú chrastu a začne to krvácať. Akurát ak by som si oholil nohy asi by sa so mnou žena rozviedla
Práve že mal .... keby som sa neženil tak by ma nebavilo utekať z domu na bike
/v žiadnom prípade som sa ťa nechcel dotknúť a už vôbec nie diktovať, kde máš čo nosiť/
nemám ani krásny dres, ani úžasný bicykel, ani dokonale zladené doplnky, skrátka sa iba vozím na starej šunke a mám z toho radosť...
ale uznávam, že keď vidím niektoré telá v krásnom oblečku na úžasnej mašinke, tak srdce sa mi rozbúcha a keby som vládala držať tempo za takou peknou riťkou
To najdolezitejsie je mat z toho radost !!!
ja som sem dosiel jazdit po kopcoch, zarabanie je len taky vedlajsi produkt pobytu
(posledna foto, 6 stran dozadu...naco je pieskovisko?
hmm?
..asi ostanem pri modrej, s tou ciernou je to total nuda