nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
doping tour nevyhráva,ale môže pridať to rozhodujúce percento k víťazstvu.
Som len zvedavý na čo sa po rokoch dojde pri takom Sky.
A na Sky som tiež zvedavý.
Ako viete,že nehovorí pravdu. Nik z s nas sa nedostal dalej ako pred ohradu timov. Praveže si myslim,ze hovori pravdu a svoje skusenosti. Pretoze to ma kazdy v sebe to tajomstvo,ktore raz musi von,a svedomie ludom ktori mali s tym do cinenia,alebo videli do "kuchyne" neda spat naveky. U nas za doping nehrozi vazenie ako napr.vo Francuzsku kde je stihany ako za drogy. Ci hovorí uplne vsetko vie len on sam.Podstatu vystihol.A nielen on je dalsi v rade. Metody pouzivania dopingu su coraz sofistikovanejsie. Aj peniaze zohravaju velku ulohu(uplatky) komisarom,alebo do vyskumu na utajenie. Najhorsie je ze novinari si beru do huby len cyklistov,su to ***** ktori predavaju senzacie.Ovela viac sa dopuje v americkom futbale,hokeji atd az po sachistov. Nedavno na SRO hlasili,ze Peter Sagan je M Svk,hovorim si super! a vzapeti picha pridala dipongovy pripad myslim z belgicka. Nepriamo tym podsunula nazor,ze kazdy cyklista dopuje.No na zaucho.
profi kulturistika ma oficialne povoleny doping okrem diuretik
a co sa tyka tdf bez dopingu - pani ako Bassons alebo Moncoutie su prikladom toho ze to ide