nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Tu sa predviedli, ktoré typy profilov etapy im sedia a vedia pre Peťa pracovať. Dá sa to chápať, že ich absencia v ostatných dojazdoch doteraz im pre svoje zloženie týmu nesedí. Proste jeho kolegovia tiež nie sú taký univerzálny ťahúni ako nie je univerzálny cyklista Peťo. Chápem teda, že naozaj bola kritika jeho spolujazdcov, v niektorých momentoch skôr neoprávnená a nemiestna.
Dnes to bol pre mňa úžasný športový zážitok, keď som pozeral 125 km a neveril som vlastným očiam čo tam celý Cannondale predvádza.
"Priateľu" nielenže máš problém s chápaním písaného textu, ale aj hovoreného slova. "Povznášanie" sa nad "hovadinami" druhých sa očividne končí, najmä keď je adresné.
a Optimus ti to pekne napisal zdielam jeho nazor na teba..
a Optimus ti to pekne napisal zdielam jeho nazor na teba..
"Gratulujem" Vám, že ste sa s pánom Optimusom našli a ste na rovnakej vlnovej dĺžke. Nazvať víťaza olympiády trapákom si vyžaduje zaiste "pozoruhodný prehľad" a genius loci typické pre Senec-Slovensko. A nad tou schopnosťou "zasmejem sa nad tym a hotovo" mám vážne pochybnosti. Posun do 3.cenovej je v nedohľadne.
Tento príspevok som pôvodne nechcel písať,pretože ja som sa tímu Canondale nevenoval ani v jednom príspevku,ale je smutné že niektorí ,,borci,,tohto fora nie sú schopní akceptovať iný pohľad na vec ako majú sami.Priznám sa ani mne sa nepáčila taká kritika Petrovho tímu-ale pokial má niekto názor že je to neschopný tím,určite ho preto nebudem tu na fore častovať výrazmi ako ,,krčmový expert,,a pod.Tu sa všetko na fore točí okolo 5-6 ludí,ktorí tu majú 10 000 príspevkov a myslia si že sú najmúdrejší na svete.
.Dnes šiel tím Cannondale životnú jazdu,to by len slepý nevidel,veľké uznanie.
Tak dnes to pola paradna "podivana". Clapci z Canondale asi vypili zivu vodu a boli pri chuti a dotiahli Peta vitazne nakoniec az do ciela. Zasluzia si za dnesok absolutorium. Gratulujem !!!.
Ale predtym ako si toto napisal sa ti muselo stat nieco neprijemne.bud si si dal zo 10 piv alebo neriedeny iontak pripadne oboje.
zajtra vyhra,uvidite
mna inak skor stve, ze vsetci ludia si myslia, ze cyklisti sa von vyroja len ked vitazi sagan. pocuvam to od kamosov a aj z radia aj z telky. to ze jazdim aj cele zimy uz 10 rokov ich akosi nezaujima.
To je škoda riešiť. Začalo leto, prázdniny, tak na bicykle nasadli aj sviatočný hrádzový bušiči. Všeobecne od jari do konca jesene jazdí viac cyklistov, len to akosi tí tvoji kamoši akosi po iné roky nepostrehli iba teraz, keď sa dozvedeli, že okrem futbalu a hokeju existuje ešte aj šport ako cestná cyklistika a tak majú pocit, že sa všetci teraz ***** lebo je to "cool" bicyklovať, lebo Peťo Sagan vyhráva.