nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
btw: kde bol HAGEN vs GERRANS...ich som sa obaval a nakoniec nic
Chlapci od jednej jarnej klasiky vyhrali dnes Petrovi etapu.Nic to nemeni na fakte,ze ten team nie je vyskladany tak,aby zo Saganoveho petencialu vytazili co najviac.Az by v dnesnej etape nedali takym sposobom do RP,tak potom neviem kde by sa mohli ukazat a verim,ze to bol ich plan a potom sa uvidi.To,ze im to vyslo bola kombinacia=makali+co sa dialo za nimi+co sa dialo pred nimi.
P.s. nikdy som ich nekritizoval za nerobenie'vlacikov'pri dojazdoch pretoze to Peter aj tak nevie jazdit,ale ze som tam nevidel medzistupen medzi Petrom a zvyskom teamu.Resp.videl a dufam,ze aj bude len bohuzial tam nieco pohnojili a zadrhol sa,no dufam,ze len na zvysok tejto sezony a od novej do opat napali.
Samozrejme je to iba moja uvaha,verim,ze dalsich 99 fanusikov cyklistiky to vidi inak,ale to ma nejak netrapi.
Ku podivu prave o to ide Petrovi. Pritiahnut k cyklistike vela ludi. A napr.Aj na hradnej casovke to tak povedal aj myslel. Nedavno som stretol p. Korbela ktory mi povedal ze Petra tesi velky zaujem o cyklistiku. Je uplne jedno kto to je. Hlavne ze ludia bajkuju. A pridam jednu mudrost ktoru som kdesi pocul " Sampionom nemoze byt hocikto ale moze vzist od hocikial"
Tí čo bicyklovali pred érou Peťa budú aj po nej. Tí čo si vysadnú na bicykel, lebo je to teraz strašne "cool", tak tí aj skoro skončia. Určite sa nájde mizivé 0,percento, ktoré sa nechá inšpirovať, ale to skôr v radoch adolescentov.
A pánovi Korbelovi sa ani nečudujem, že ho teší veľký záujem o cyklistiku, hlavne ho teší veľký záujem o Peťa ako osobu, ktorá mu prináša slušné osobné príjmi, na nejakú cyklistiku myslí akurát, tak keď jeho zverenec ide etapu. Rád by som videl súčet, koľko z tých peňazí inkasovaných z Peťovho mena, ktoré urobilo takúto fanúšikovskú eufóriu, pôjde napr. na podporu mládežníckej cyklistiky a iných oblastí v cyklistike.
Tak to bolo aj myslene.Sport.riaditel podpisoval jednotlivych zelenych po min.roc.vypredaji.Podpisat niekoho pred jeho sport.dochodkom a nepodpisat(resp.nechat ho utiect) mlady talent bolo zaujimave.
katko samozrejme,ak sa nic nestane
triki tiez si to myslim