nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
aby to zas nebolo jak minulý rok,že nikto sa o nič ani nepokúsil žiadny útok.
ale velmi sympaticky na mna zaposobil quintana
04peter
http://www.letour.com/le-tour/2013/docs/TDF13_reglement_BD.pdf
Na strane 33 mas kompletny popis vypoctu cut-off casu a na 35 narocnost jednotlivych etap.
AS zrejme neberú, nakoľko navodzujú anabolizmus = syntéza (vznik) látok z energie, teda by naberali na svalovej hmote. S tým je samozrejme spojený nárast hmotnosti, čo je pre vrchárov, ktorí sú z dopingu najviac podozriví, neprijateľné.. Len tak pre info
contador - ja si teda rozhodne nemyslím, že svalová hmota sa dá nabrať "len tak" či už s AS alebo bez.
Steroidy sa nedajú maskovať, cyklisti majú často kontakty a vedia kedy ich kontrola prepadne atĎ takže stačí AS vysadiť cca 2týždne pred kontrolou (taká priemerná doba) a potom je krv krásne čistá.
ide o zakladnu logiku, to je to co som myslel.
svalnaty jazdec nema sancu slapat do kopca jak froome, froome nema sancu vyhravat spurty.
Anabolické účinky klenbuterolu sa zase "využívajú" na ázijskom trhu z mäsom, aby chovné zvieratá rýchlejšie "rástli". To malo Contadorovi poslúžiť ako uspokojivé vysvetlenie, ako sa mu klenbuterol dostal do tela.
svalnaty jazdec nema sancu slapat do kopca jak froome, froome nema sancu vyhravat spurty.
kým si sa nezačal bicyklovať, tiež si o tom ani netušil...
Krvne transfuzie sa zistit stale nedaju
A inak prakticky stale su top farma firmy o krok vpred pred testovanim, Marion-Jones nic nezistili za celu karieru, Armstrongovi tiez nezistili (okrem par somarin) ziadny doping ... To ze niekto dnes prejde testom akurat znamena ze v poslednej dobe nebral nic klasicke... Na top "novinky" testy urcite nie su (ved kolko len trvalo vynajst test na EPO v 90. rokoch...pritom na tom ficali vsetci a vsetci o tom vedeli)
A inak prakticky stale su top farma firmy o krok vpred pred testovanim, Marion-Jones nic nezistili za celu karieru, Armstrongovi tiez nezistili (okrem par somarin) ziadny doping ... To ze niekto dnes prejde testom akurat znamena ze v poslednej dobe nebral nic klasicke... Na top "novinky" testy urcite nie su (ved kolko len trvalo vynajst test na EPO v 90. rokoch...pritom na tom ficali vsetci a vsetci o tom vedeli)
preco ten doping nepovolit oficialne ako doplnok vyzivy?