nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Cavendish - chvilu predtym sa mi zdalo ze sa s tym pretekarom okrikovali, asi mu tam tiez zkrizil cestu, ale takto sa to neriesi.
Inak neviem, prečo si nikto nevšimol, ako sa Sagan 100-200 metrov predtým pretláčal s niekým z Belkinu o pozíciu za zadným kolesom Cavendisha - a dorážal Sagan.
Uvedomte si, že je to v rýchlosti 60-70 km/hod., za sekundu prejdú 15-20 metrov, pritom tí chlapi sú v maximálnom výkone, v pľúcach už žiadny kyslík, pulz ďaleko za maximom, blany na očiach... Pred televízorom, v kresle, sa to nezdá.
Z oficialnej stranky Tour. http://www.letour.fr/le-tour/2013/us/stage-10/news/flm/kittel-ahead-of-greipel-in-a-sprint-of-the-germans.html
Takze ak to dobre chapem: Tom Veelers buchol plecom do Marka Cavendisha a potom sazhodil na drahu.
Tak potom teda by mal byt Tom Veelers diskvalifikovany ! Vsak urobil nebezpecnu situaciu. Kolko cyklistov sa pri tom mohlo zranit !
Inak neviem, prečo si nikto nevšimol, ako sa Sagan 100-200 metrov predtým pretláčal s niekým z Belkinu o pozíciu za zadným kolesom Cavendisha - a dorážal Sagan.
Uvedomte si, že je to v rýchlosti 60-70 km/hod., za sekundu prejdú 15-20 metrov, pritom tí chlapi sú v maximálnom výkone, v pľúcach už žiadny kyslík, pulz ďaleko za maximom, blany na očiach... Pred televízorom, v kresle, sa to nezdá.
nemyslim ze sa ho joko zastaval. dobre to napisal. dovolim si tvrdit ze nikto tu momentalne prispievajuci si realne nevie predstavit taky zaver. a nie ho este zazit.
Ale vazne. Mozem si mysliet o sebe, ze sa tomu nerozumiem aj napriek tomu, ze som v tom Cavovom zakroku videl umysel. Ale necakaj odo mna, ze si budem mysliet, ze rozhodca, ktory spolukomentuje Tour a hovori o moznej dikvalifikacii Cavendisha z celej Tour je poloslepy pablb, ktory sa tomu nerozumie.
Nie, to len zase funguje politika organizatorov. A ked sa k tomu prida nazobany Froome, tak pre mna Tour straca caro.
No ani si nechcem predstaviť,čo by nasledovalo,keby jeho niekto zhodil,pár metrov pred cielom,Omega by chrlila oheň a síru,išli by sa dotentovať,a žiadali by hádam aj trest smrti
Dnes som čítal na jednom fore zaujímavý názor,že Cavendish to urobil zámerne,preto aby ,,odstavil Sagana,, ktorého mal tesne za sebou,a naozaj Peter sa len len vyhol tomu pádu,ale táto konšpiračná teoria nie je z mojej hlavy....
Toto celé NIE je o športovom výkone. Toto je profesionálny šport. Tu ide v prvom rade o show a o money.
Cav pri šprinte ide cez "mŕtvoly". Je mnohonásobný víťaz etáp TDF, Giro atď, je majster sveta.
Keby ho diskvalifikovali, poškodili by show.
Robí čo "musí". Ináč je to vraj milý chlapík.
Toto je podstatný rozdiel medzi profesionálnym a športovým výkonom, čo mnohí nechcú vidieť a pochopiť.
HOWGH