To bol drsny den .. najprv som zmeskal ranny vlak, pretoze sa mi zdalo, ze stiham kupit listky, tolko ludi, co tam bolo som este nezazil a druhy vlka, ktorym som siel, tomu sa pre istotu pokazila lokomotiva pred Novym Mestom .. tak doslo na slova sprievodcu, ktory sa mi vyhrazal, ze pojdem bajkom, lebo sa mu zdal spinavy .. do toho mi tiekol vak, poprchalo. Pod Machnacom v lese 10 stupnov .. a ked sme sa nakoniec dohodli, ze skratime vyjazd (na skorsi vklad), zrazu vyslo slnko, modra obloha, teplo a zacalo znovu leto
V BA vecer 100tisic ludi na hlavnej stanici v BA .. co to ti ludia robia, ze nesedia doma
ti isla karta pekny vyjazd.... stvrtok idem na predlzaný vikend do Tn, tak cosi pobeham..mozno aj lopenik-machnac,ste ma navnadili
PS:z lopeniku ste si tym singlom po zelenej ci modrou?
Lukas: dobre fotky .. ja som nefotil skoro nic, tak aspon mam pamiatku
zihadlo 5: jediny singlac co si pamatam bol v dedine Nova Bosaca , taka skratka od asfaltky .. ale bol neskutocne pekny .. taky by som kludne siel aj hodinu. Skoro to vyvazilo to hnusne pocasie
silva: PaloTT je prezleceny polovnik
Zajtra idem z Homolky po cervenej smer Cierna hora a dalej na Ksinnu.Ak by niekto mal cestu tym smerom,moze sa ozvat
PaloTT,lto a spol. - pekny vyjazd.
Po modrej, na zelenu veru nezvysil cas, lebo na Lopeniku (17:30) sme sa rozhodli, ze pojdeme na vlak o 19:00 z NMnV. Tiez bolo hore poprsane, tak sme volili istoty
tak chlapci diky za nedelny vyjazd, bolo fakt super. v tn som bol este na navsteve v nemocnici a nechaval som za sebou znacky v podobe blatovych omrviniek az na 4 poschodie, nastastie ma nikto nevidel.. a aspon som trafil von
Ako uz skoro tradicne i tento rok ideme v nedelu 7.7.2013 na Topolciansky hrad. Vyraza sa z Kalnice, cez Zrub, Medvedicu do Podhradia (prehliadka hradu), odtial na Duchonku a cez hory naspat do Kalnice. Odjazd je 8:30 od Pohostinstva Potoček v Kalnici. Zatial sme asi styria. Predpokladany navrat okolo 18h . Dlzka 58km, prevysenie 1300m. Blizsie info vratane GPS logu na http://www.kalnica.sk/index.php?p=clanky/12_07_topolciansky_hrad Ak sa niekto budete mat chut pripojit, piste PM/mail.
Vcera som to dokrutil az k vysielacu pod Ciernym vrchom.
Z Teplej cez Dolnu Porubu na Homolku,po cervenej smer Cierna hora a dalej po zvazniciach do sedla pod Ciernym Vrchom.Do Ksinnej po zelenej(to bola skuska brzd!) a potom tou polno-lesnou cestou do Trebichavy,akurat sa mi v dedine stratila zlta znacka,takze chvilu trvalo kym som nasiel na tu cestu odbocku.
Vyslo to na nejakych 70 km.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V BA vecer 100tisic ludi na hlavnej stanici v BA .. co to ti ludia robia, ze nesedia doma
obdive fotky pri piecke su super
zihadlo 5: jediny singlac co si pamatam bol v dedine Nova Bosaca , taka skratka od asfaltky
silva: PaloTT je prezleceny polovnik
PaloTT,lto a spol. - pekny vyjazd.
Po modrej, na zelenu veru nezvysil cas, lebo na Lopeniku (17:30) sme sa rozhodli, ze pojdeme na vlak o 19:00 z NMnV. Tiez bolo hore poprsane, tak sme volili istoty
Z Teplej cez Dolnu Porubu na Homolku,po cervenej smer Cierna hora a dalej po zvazniciach do sedla pod Ciernym Vrchom.Do Ksinnej po zelenej(to bola skuska brzd!) a potom tou polno-lesnou cestou do Trebichavy,akurat sa mi v dedine stratila zlta znacka,takze chvilu trvalo kym som nasiel na tu cestu odbocku.
Vyslo to na nejakych 70 km.