Zihadlo, pekna trasa. Kazdy vikend ak sa da chodievam na tu stranu, hore Brezinou na Soblahov a bud doprava na Bindarku a cez Kubricu dole alebo dolava Cernachov, Mackova a cez Mnichovu spat. Nabuduce skusim spravit par fotiek.
Btw,nesedeli panko vo stvrtok vecer v Speranze v TN ?
ten černachov kde sa to približne nachádza? a cestička k nemu ? Ďakujem
cernachov je nad soblahovskou zjazdovkou de tam cervena turisticka smer mnichova lehota...krasny singel hore aj dolu
stvrtok vecer som sedel na radegaste u jakuba
Tak dnes v Zliechove len solo.Z Kolacina do Iliavky,Kosecke Podhradie,odtial som vystupal do sedla Mraznica,po zvaznici ponad Rohatu skalu smer Mojtin.Odtial po ceste,ktora na mape vyzerala ako kvalitna spevnena cesta,fajny technicky zjazd .Az od razcestia bola pekna lesna asfaltka a vystupala nad Zliechov.V Zliechove krcme pivo(obsluhoval chruno krcmar ale pivo padlo vyborne).Po cervenej znacke,ktora tam pri mojom poslednom vyjazde v tych koncinach este nebola,som pokracoval na Homolku.Lenze kvoli zlemu znaceniu alebo mojej nepozornosti som ju stratil a tak som zas isiel cez lazy.Z Homolky do Dolnej Poruby skratkou,kde som si aj zaskakal a potom uz tahal az do Teplej.
Ceresnicka na torte je na zaver singel z Tematina cez Ihelnik alebo Brvniste
Vcera som objavil singlac z Tematina cez Ihelnik (a potom krasny zjazd po luke do Luky), az ked som tam bol, tak som si spomenul na silvu , pred Ihelnikom ide este jeden singlac dolava dole (ide to dole na modru?) .. ale neviem najst Brvniste ? Kde to je ?
Vcera som objavil singlac z Tematina cez Ihelnik (a potom krasny zjazd po luke do Luky), az ked som tam bol, tak som si spomenul na silvu , pred Ihelnikom ide este jeden singlac dolava dole (ide to dole na modru?) .. ale neviem najst Brvniste ? Kde to je ?
spominal si v dobrom ,dufam
A co dal si nejaky okruh v Inovci ?
.. chcel som pozriet aj ten AM/EN do Kalnice a Pansku Javorinu ale nakoniec sa nepodarilo, ale konecne som jazdil po cestach pre normalnych ludi , dokonca lepsie ako v okoli BA .. po Ukrajine a vyjazde v Bielych Karpatoch som to uz asi potreboval .. dal som okruh Luka-Tematin-Bezovec-Nova Lehota (zelena znacka zomrela)-Topolciansky Hrad-sedlo na cervenej-Bezovec-Tematin-Ihlovec-Luka .. nic velke 50km/1600m .. na Topolcianskom hrade som mal 26km a 1000 vyskovych, co ma dost prekvapilo .. singlac na Ihlovec je nadherny.
Je to tak .. Biele Karpaty su sice priserne, ale Vrsatec a rovnako aj geologia okolo Bezovca je fajn. Tiez napr. Rokos a okolie je parada. Teda ale okolo Tematinu bolo tolko ludi, ze uff .. clovek by cakal, ze tak daleko od BA je zdochol pes a ono nie (robim si srandu) .. kazdopadne byvanie v TN je asi 3x lepsie ako v BA. Kvoli smerom kam sa da ist bajkovat. Tu v BA je to priserne .. jedina moznost je smer MK ale to po asi 5 rokoch sa preje asi kazdemu.
Ked ste dnes spominali Boroviste, tak som si spomenul na to, ze uz na prelome tisicroci tam Pato Mikula a spol. vyznacili cyklotrasu (neoficialne). 2kruhy + sipka , niektore znacky je este dnes vidiet. Ked som sa prednedavnom kamosa z PN pytal, ci Pato este bikuje, dostal som odpoved, ze sa venuje paraglajdingu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw,nesedeli panko vo stvrtok vecer v Speranze v TN ?
cernachov je nad soblahovskou zjazdovkou de tam cervena turisticka smer mnichova lehota...krasny singel hore aj dolu
stvrtok vecer som sedel na radegaste u jakuba
zrovna ked sa mi neda tento vikend
https://*****saweb.google.com/109582511603166006225/109CykloStrazovskeVKlak#5657203511506621666
aj tato sa podoba ...
https://*****saweb.google.com/109582511603166006225/109CykloStrazovskeVKlak#5657203887606897698
Vcera som objavil singlac z Tematina cez Ihelnik (a potom krasny zjazd po luke do Luky), az ked som tam bol, tak som si spomenul na silvu
Boroviste, Ropa, Boroviste, kedy sa to uz naucis
spominal si v dobrom ,dufam
A co dal si nejaky okruh v Inovci ?
Pred chvilou som otvoril Novy cas a tam Pato na paradlajde
http://www.cas.sk/clanok/256042/adrenalinove-letne-chute-slovakov-dovolenka-na-surfe-aj-v-oblakoch.html