nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
no predsa martankov..
co ak pouziva nieco,co este nezakazali?to potom nie je doping..
rozprávky o iných tréningových metódach a zameranie sa na detaily na ktoré iní ešte neprišli...
Tá hláška ašpiruje na hlod roka...
Divaci dnes pekne bucali na Cava.
hľadal, kontroloval svojho spolujazdca,(ktorého ťahal) a ktorý ho v tom momente už pomaly mínal z opačnej (ľavej)strany, ako sa on obzeral ...
"Pozeral si rovnaký záznam a z tohto roku?" Potrebuješ robiť zo mňa a zo seba debila? V 4 a 5 sekunde tohto záznamu je to vidno komu visel na kolese. Vyhýbací manéver vpravo a prudko vľavo za Cavendishom. http://www.youtube.com/watch?v=6blVywHltIw
Až mi ho je luto.Trochu
Veelers bol zavesený za zadným kolesom Kittela (svojho spolujazdca) a v momente keď zvesil nohy, tak Kittel nastúpil. Tým však nechcem napísať a ani netvrdím, že to urobil úmyselne, aby odblokoval šprintérov za sebou a pomohol Kittelovi. Možno mu jednoducho len došlo, alebo mu strelila reťaz na pastorku a zľakol sa.
Aha, tak my se aspiranti na hlod roka, a pritom ani ty sam netusis, co sa stalo a teda preco bol za Kittelom a nie pred nim. Skratka tam z nejakeho dovodu bol, ale to nedava pravo Cavovi na prehnanu agresiu. Dnes v TV vymenovalu par prikladov, kedy za mensie prehresky tohto typu, dostali jazdci na TdF tresty. Tu to je jasna politika...
Ešte raz aby si si nemyslel, že si debil. Vyjadroval som sa k tomu šťuchu Cav. na jeho ľavú stranu, pritom mal vpravo miesto na autobus. Sagan obchádzal padajúceho Veelersa vpravo a následne sa pustil vľavo za Cav. zadným kolesom. Moje počudovanie je práve nad tou situáciou stretu, nie ako sa to vyvíjalo po ňom.
Veelers bol zavesený za zadným kolesom Kittela (svojho spolujazdca) a v momente keď zvesil nohy, tak Kittel nastúpil. Tým však nechcem napísať a ani netvrdím, že to urobil úmyselne, aby odblokoval šprintérov za sebou a pomohol Kittelovi. Možno mu jednoducho len došlo, alebo mu strelila reťaz na pastorku a zľakol sa.
A za V bol zaveseny dalsi jazdec, ja vsak nie som az taky "majster svetla" aby som vedel kto to je ale z videjka sa mi zdalo, ze mal rovnaky alebo podobny dres ako V a po rozbehnutom uvode ho predbiehal po jeho lavej strane, V sa obzera, ustupuje mierne do lava a ked zistuje ze to asi nie je ten pre koho pracuje presuva sa spat tam kde bol pred tym ako sa obzrel asi aby nezablokoval toho za sebou z lavej strany a v tom momente ho nasledne "pocurany" sportovo laktom umravnuje
Všimni si, kedy som písal prvý príspevok - po dojazde. Videl som to na metrovej obrazovke, v HD kvalite, niekoľkokrát som si to prehral, aj spomalene (nahrávam si každú etapu) a potom som napísal, ako som to videl ja. A som presvedčený, že to tak videli aj rozhodcovia, že si to niekoľkokrát pozreli zo záznamu, mocno a dlho diskutovali a nakoniec dospeli k záveru, že to nebol úmysel. A nie je v tom žiadny medzinárodný komplot - keď si Cavendish v minulosti pomohol nedovolene, v pohode ho posunuli na posledné miesto v balíku a bol bez prémie a bez bodov.