nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
https://www.youtube.com/watch?v=lNsnpmvO7YU
Aj keď samozrejme, kde si každý pretláča len svoj vlastný pohľad na vec, vytráca sa zmysluplnosť čítania dizkusie
....
Všimni si, kedy som písal prvý príspevok - po dojazde. Videl som to na metrovej obrazovke, v HD kvalite, niekoľkokrát som si to prehral, aj spomalene (nahrávam si každú etapu) a potom som napísal, ako som to videl ja.
Ano, JoKo, len ty si pozeral priamy prenos, len ty mas metrovu obrazovku, HD rozlisenie, len ty si nahravas, len ty a rozhodcovia na TdF, ste si to pozreli viackrat. A len ty si tu reagoval na Cavov uncident par minut po dojazde. Nam ostatnym stacila Markiza.
Ty si taky truhlik, ze teba skoda dalej komentovat. Podla mna za tebou aj kazdy den doliezaju ludia z UCI, aby si im prisiel robit sefa, bo skoda takej nevyuzitej kapacity. Len ty to vo svojej skromnosti odmietas. Tebe staci, ze si najmudrejsi na mtbiker.sk
Znovu a posledny krat opakujem, mam v pazi celeho Cavendisha, necitim k nemu ani odpor, ani naklonnost. Podla mna siel do toho prehnane agresivne. A za tym, ze za rozhodnutim rozhodcov je politika, si tiez stojim. Keby toto urobil hociktory iny jazdec, trest by ho neminul. Navyse, kto trochu sleduje sport, ten vie, Franici su preslaveni zakulisnymi tahmi v sporte. Ak je podujatie v ich rezii, zariadia sa po svojom. Ak nie, tak akonahle nieco nie je podla ich prestav, idu z ich strany same protesty, castokra na absurdne hovadiny. Svoje by o tom vedeli isto porozopravat taky Katrinak, ci Martikan. Mozem mat tento nazor, kedze zijeme v slobodnej zemi a (zatial) tu nikto necenzuruje nazory na internete. Ze JoKo potrebuje o svojom nazore dookola presviedcat ostatnych, to uz je jeho vec. Ale nemusi hned zhadzovat vsetkych, ktori s nim nesuhlasia.
Neber to tak tragicky a ignoruj diskusie na Topkách, Sme,...atď. V tomto vlákne je to ešte v medziach "rozumných" osobných názorov a predpokladám, že každý jeden, kto sa tu vyjadruje je síce úplný laik, ale má aspoň čo to pojazdené na bicykli a vie sa ako tak vžiť s pocitmi profesionálnych cyklistov.